Gebakken havermout

gebakken havermout

Heb je zin in een lekker ontbijtje morgenvroeg? Dan is dit echt een verwennerij! Mmm, het is zo lekker om met havermout te starten. Dit keer iets anders dan havermoutpap, gebakken havermout.

Je zult misschien wel denken, waarom post je zo laat een blog met een verrukkelijk ontbijt. Tja, normaal plaats ik zoiets in de ochtend. Zojuist zag ik het berichtje van Simone voorbij komen dat het vandaag de laatste dag is voor een fotografie challenge, fotograferen met je telefoon. iPhone-o-grafie, zoals ze het zelf noemt. Wat een uitdaging!

Deze foto heb ik al een tijdje geleden gemaakt speciaal voor deze challenge, maar helemaal vergeten om deze up te loaden. Dus nu nog even haasten om de dateline te halen…

Tip! Bij Simone heb ik ook een foodfotografie workshop gevolgd! Echt een aanrader!

Ingrediënten

  • 50 gram Havermout
  • 150 ml Amandelmelk of andere plantaardige melk
  • Handje Gemengde Noten
  • 2 tl Cacaomibs
  • 1 etl Notenpasta
  • 1 Appel
  • 1 tl Kaneel
  • 1 tl Chiazaad
  • 1 tl Honing

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Schil de appel en snijdt de appel in kleine stukjes. Doe de appel, havermout, kaneel, chiazaad, notenpasta, honing, noten en cacaonibs samen met de plantaardige melk in een schaal en meng dit goed.
Plaats het schaaltje 20 minuten in de oven.

Dit is echt een heerlijke en voedzame start van de dag!

gebakken havermout

Eat Bioteaful!

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

  1. Nou inderdaad nog net op de valreep Sanne! Hartstikke leuk dat je meedoet… Er gaat alleen iets fout met je foto? Ik zie hem niet in de blogpost maar wel als ik op het icoontje klik (die alleen een gebroken fotootje laat zien) Ik heb hem nu daarvan op het pinterest board geplaatst maar misschien kun je even kijken wat er fout gaat?

  2. MMMM,…wat een lekker recept! Mijn ontbijt voor morgenvroeg! x

  3. Net terug van hardlopen. Kom via een ander berichtje van je bij dit ontbijt terecht. Ik ga hem zo uitproberen!

  4. zou je de appel ook kunnen vervangen door banaan?

Geef je reactie

*