RECEPT: Pasta Pesto met Broccoli

recept pasta pesto

Wat zal ik eten de avond voordat ik mijn eerste Europese koers zal gaan rijden? Heerlijk, want dit eten is totaal iets anders dan het eten in Las Vegas. Wat was ik blij dat ik na mijn Las Vegas avontuur, thuis weer lekker kon gaan koken! Ook al was mijn vriend niet thuis, ben ik lekker in de keuken aan de slag gegaan. Want voor mijn eentje koken, vind ik soms wel iets te overdreven…. Dan nodig ik mezelf soms liever bij vrienden uit. Herken jij dit?

Het was lang geleden dat ik pasta had gemaakt. Omdat ik van mijn diëtist heb begrepen dat ik mijn koolhydraatinname best iets mag vergroten en dat ik natuurlijk voldoende energie moet hebben om te knallen, ben ik voor deze heerlijke pasta gegaan. Hier heb ik echt van gesmuld, dus dit recept wilde ik graag met jullie delen!

Recept Pasta Pesto

Ingrediënten (voor 3a4 personen):

  • 2 uien
  • 1 stronk broccoli
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram champignons
  • 250 gram spaghetti
  • 1 klein potje pesto
  • 300 gram rundergehakt
  • keltisch zeezout

Bereidingswijze

Snijd de groentes in kleine stukjes.

Kook de broccoli beetgaar in ongeveer 4 minuten en kook vervolgens de spaghetti volgens de bereidingswijze. Bak het gehakt rul en voeg wat Keltisch zeezout toe. Voeg na 2 minuten de uien, champignons en knoflook toe en bak alles goed mee. Als de champignons en uien goed aangebakken zijn, schep je de broccoli en pesto door het gehakt mengsel. Breng alles op smaak met peper en Keltisch zeezout.

Serveer dit samen met de spaghetti.

Ook lekker met zelfgemaakte pesto en geitenkaas of parmezaanse kaas.

recept pasta pesto

Eat Bioteaful! 

Liefs Sanne

 

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebookinstagram en twitter.

Geef je reactie

*