Bioteaful Detox

Dit is de start van jouw NOG gezondere lifestyle. Gun jouw lichaam vakantie en ontdek welke manier van ontspannen en bewegen het beste bij jou passen.

gun jouw lichaam vakantie website

paginaappel

Ben jij zoekende hoe jij jouw levensstijl gezonder inricht en herken jij dit?

 1. Wil jij jezelf nog energieker en fitter voelen?
 2. Wil jij gezonder leven, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken?
 3. Ben jij het volgen van een dieet beu?
 4. Ben jij benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
 5. Wil jij nog beter in je vel zitten (letterlijk en figuurlijk)?
 6. Wil jij ontdekken hoe je voldoende kunt bewegen?
 7. Ben jij op zoek naar DE manier hoe jij meer gaat stralen en dat jij jezelf nog sexier gaat voelen?
 8. Ben jij toe aan een nieuwe start!

Dan is de 30 dagen Bioteaful Detox iets voor jou! 

Nieuwsgierig wat de Bioteaful detox voor jou kan betekenen? Laten we dan even bellen!

 

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

paginaappel

 

 Wist jij dat je jaarlijks 4,5kg bestrijdingsmiddelen en chemicaliën binnen krijgt die opgeslagen worden in je lichaam. Dit kan leiden tot allerlei vage klachten.

 

paginaappel

Wij krijgen allerlei gifstoffen in ons lichaam, niet alleen door onze voeding maar ook door cosmetica. Zelfs intensief sporten en stress zorgen voor verzuring van ons lichaam. Met als gevolg allerlei ‘vage klachten’, zoals:

 • hoofdpijn
 • onzuivere huid
 • vermoeidheid
 • gewrichtspijn
 • slecht slapen
 • last van je buik
 • slechte weerstand
 • haar uitval
 • slecht humeur

De oplossing: 30 dagen Bioteaful Detox programma!

 

Het Bioteaful Detox Programma is een vakantie voor jouw lichaam!

paginaappel

Jezelf energieker voelen door coaching tijdens het 30 dagen Bioteaful Detox programma

Stel je voor je voelt je topfit, je kan het huishouden goed combineren met een drukke baan en je hebt zelfs nog genoeg energie voor leuke dingen. Het sporten gaat lekker en je hebt zelfs energie om nieuwe dingen aan te pakken. Dat is toch waar je van droomt? Het kán, en uiteindelijk zal je genieten van deze levensstijl!

Geef jouw lichaam 30 dagen vakantie en je ervaart ….

… met welke voeding je jouw lichaam ontgift.
… hoe je lekkere gezonde recepten maakt.
… hoe je sport integreert in jouw lifestyle.
… hoe je nog meer gaat stralen.
… hoe jouw weerstand een boost geeft.
… hoe jij geniet van jouw natuurlijke levensstijl!
… welke manier van ontspannen het beste van jou past.
… hoe jouw omgeving jaloers op jou wordt omdat jij straalt en zoveel energie hebt!

 

banner32.jpgGun jouw lichaam vakantie. De afvalstoffen worden afgevoerd, zodat je weer schoon en vol energie er tegen aan kan!

Tevens ga jij ontdekken welke manier van bewegen en ontspannen het beste bij jou past en leer jij genieten van een natuurlijke levensstijl!

paginaappel

De pijlers van het 30 dagen Bioteaful Detox Programma

Tijdens het Bioteaful Programma staan de volgende vier pijlers centraal: Voeding, Bewegen, Ontspannen en Genieten. Zelf heb ik ervaren dat naast voeding de pijlers bewegen, ontspannen en genieten grote invloed hebben of je lekker in je vel zit.  

Voeding
boerenkoolsmoothieWelke voeding mag je eten tijdens de detox? Je krijgt praktische tips en je leert hoe je afbouwt richting de detoxperiode. Daarnaast krijg je lekkere recepten en leer je welke voeding het ontgiftingsproces ondersteunen.
practicing-yoga-can-help-detox-healOntspanning
Detox your life! Stress is ook een belangrijke factor die verzuring veroorzaakt. Je gaat ervaren hoe jij stress vermindert en welke manier van ontspannen bij jou passen.
Sanne van Paassen biografieBewegen
Door te bewegen stimuleer je het ontgiftingsproces. Ben jij tevreden over jou huidig bewegingspatroon? Samen bekijken we hoe jij hier invulling aan geeft en hoe je dit integreert in je dagelijks leven.
genietengenieten guatamala sanne van paassen hikeGenieten
Het allerbelangrijkste van allemaal! Je gaat genieten van dit traject; van het feit dat je jezelf dit traject gunt! Genieten van je natuurlijke bewuste levensstijl.

paginaappel

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

paginaappel

 

Start vandaag nog het 30 dagen Bioteaful Detox programma.

Hieronder vind je een overzicht wat het Bioteaful Detox Programma bevat!

Detox Programma's

Maar je kan het nog luxer maken met:

 • Onbeperkte Astanga Yoga
 • Persoonlijke sportbegeleiding:  hoe gaaf is dat, iedere week een persoonlijke training met Sanne (samen wielrennen, mountainbiken, hardlopen of corestability training).
 • Kookworkshop: leer hoe jij makkelijk een maaltijd kookt die detoxproof is.
 • Groepsdetox: samen met jouw vriendinnen tegelijk een detox volgen? Ook dat is mogelijk!

paginaappel

Persoonlijk contact vind ik heel erg belangrijk! Laten we even bellen om jouw vragen door te nemen.

 

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

paginaappel

Zelf heb ik ervaren dat je in balans moet zijn om topprestaties te leveren. Dat wil jij toch ook?

 

paginaappel

Wat zeggen klanten over mij?

Referentie Sanne van Paassen Marriette Amatkario In een kort gesprekje bij ons aan de keukentafel over detox en duidelijke uitleg over de processen die op gang komen tijdens deze 30 dagen. Het letterlijk loslaten op lichamelijk en mentaal gebied en hoe goed dat is voor body, mind & soul. Ik had meteen zoiets dit ga ik doen! Met het stappenplan van Sanne was het heel gemakkelijk om in mijn eigen omgeving  deze 30 dagen te volbrengen en vooral geen straf. We gingen samen inkopen doen, de recepten van Sanne waren goed te bereiden en zelfs lekker, wekelijks zagen we of spraken we elkaar voor tips en ondersteuning, want ook tijdens de detox waren er de vragen en de moeilijke dagen. Tijdens mijn detox werd ik me ervan bewust gemaakt wat ik
in mijn mond stopte en voelde ik dat er echt wat gebeurde met mijn lijf. Het gaf me de lichamelijke reiniging die ik nodig had en daarmee kreeg ik mijn energie weer terug. Het stimuleert  echt je gezondheid en je zit weer lekker in je vel.

~ Mariëtte Amatkarijo

paginaappel

Wat levert het 30 dagen Bioteaful Programma op?

Je ontvangt:

 • Detoxplan
 • Sportplan
 • Receptentips
 • Ontspanningsplan
 • Uniek begeleidingstraject
 • Toegang tot een besloten facebookgroep

Wat leidt tot:

 • meer energie
 • betere weerstand
 • gezonde huid
 • meer zelfvertrouwen

Je gaat echt stralen!

En vergroot je zelfkennis over:

 • welke voeding het bij jou past
 • hoe je sport kan integeren in jou lifestyle
 • welke manier van ontspannen bij jou past

Kortom het is een verwenmoment voor jezelf! Geef jij jouw lichaam ook eens vakantie? Gun jezelf dit unieke programma! Het is een uniek programma dat je niet wilt missen!

paginaappel

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Tijdens een telefoongesprek kan jij al jouw vragen stellen.

 

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken! 

paginaappel

Waarom heb ik dit programma ontwikkeld?

Als topsporter vraag je veel van je lichaam. Soms teveel. Vorig jaar heb ik een heftige bovenbeen blessure gehad. Ik heb hierdoor ervaren hoe verzuurd mijn lichaam was. Hierdoor heb ik zelf ervaren wat voor impact gezonde voeding op jouw lichaam heeft. Maar ook dat het enorm belangrijk is dat je lekker in je vel zit en weet hoe je goed kan ontspannen. Mijn motto is: eat en feel bioteaful! Op internet is er zoveel informatie te vinden, dat je door het bomen het bos niet meer kan vinden. Daarnaast heb ik zelf ervaren hoe fijn het is, om hierin gecoacht te worden. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld! Om jou te helpen.

Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van je lichaam en dat jezelf moet gaan ontdekken welke voeding en watvoor manier van ontspannen het beste bij jou past. Dit ga je tijdens het Bioteaful Programma ontdekken.

eat en feel bioteaful

paginaappel

Over Sanne

 

Detoxcoach Sanne van Paassen

Spontaan, enthousiast, doorzetter, dat ben ik! 

Gek op koken en sporten. Topsport om precies te zijn. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Helaas heb ik het afgelopen jaar een blessure gehad, waardoor ik een periode niet eens kon fietsen. Heel frusterend is dat. Maar tijdens mijn blessure heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat jouw lichaam zowel fysiek als mentaal in balans moet zijn. Tja, om topprestaties te leveren moet je in balans zijn.

Jij levert ook topprestaties! Nee?! Ja, echt wel. Het combineren van werk, gezin, vrijwilligerswerk, sociaal leven en ook nog eens een leuke partner zijn. Dat is pas topsport!

Door mijn ervaring en kennis als detox- en natuurvoedingcoach wil ik jou helpen om topprestaties te leveren!

paginaappel

 

Meest gestelde vragen over detox coaching

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die op zoek is hoe je een gezondere lifestyle kan inrichten. Je gaat in de Bioteaful Detox ontdekken hoe je een natuurlijke lifestyle kan integreren in je huidige leven. Dit programma is niet bedoeld als jouw hoofddoel afvallen is.

Waarom heb ik dit programma nodig?

Op internet is er zoveel informatie te vinden over gezonde voeding en lifestyle. Je zou gerust zelf aan de slag kunnen gaan. Dat kan je doen 😉 Ik ben er zelf van overtuigd dat je de beste resultaten neerzet door middel van goede coaching. Die kan ik jou bieden! Ik bied jou duidelijke tools recepten en nog meer tips aan, die jou helpen bij een (nog) gezondere lifestyle.

Daarnaast wordt in dit programma ook aandacht besteed aan bewegen, ontspannen en genieten. Dit zijn belangrijke factoren om ervoor te zorgen dat jij in balans bent!

Waarom na dit programma nooit meer op dieet?

Doordat het programma 30 dagen duurt veranderd jouw smaak. Hierdoor heb je na het programma minder behoefte aan zoet. Tevens zal je door het programma jezelf meer bewust worden van welke factoren invloed hebben op het snaaien.

Ik twijfel over de investering?

Heb jij er al eens bij stil gestaan hoeveel een goede gezondheid jou waard is? Hoeveel geld het jou waard is als je gewoon fit bent, dat je super veel energie hebt en dat je lekker in je vel zit?  Jij gunt jou lichaam toch ook eens lekker vakantie?

Is dit een detox?

Persoonlijk vind ik detox een ‘eng’ woord. Voor mij is het de associate, ik mag niet eten en leef een periode lang alleen maar op sapjes. Dat gaat in mijn programma niet gebeuren! Je gaat je voedingspatroon aanpassen. Je gaat voeding tot je nemen die het ontgiftingsporces stimuleren en laat voeding staan die verzurend werken. Dus het is een detox. Daarnaast worden in het programma ook andere aspecten meegenomen die in een detox in mindere mate aanbod komen, zoals bewegen en ontspannen. Door dit programma te volgen, zal je uiteindelijk deze gezondere lifestyle kunnen handhaven.

Intensief sporten en het volgen van dit programma is dat mogelijk?

Dit kan heel goed, dat doe ikzelf namelijk ook! Tijdens het programma krijg je voldoende voedingstoffen binnen om fanatiek te sporten.

Wanneer kan ik beginnen?

Nadat je het eerste coachingsgesprek hebt gehad, kan je beginnen. Samen kiezen we een moment uit, dat past voor jou.

Kan de coaching ook online plaatsvinden?

Natuurlijk! Dit programma kan je ook online volgen. Via mail en skype kan ik jou goed begeleiden.

Waarom is het programma 30 dagen lang?

Klinkt misschien lang, dertig dagen. Maar dit heeft een speciale reden. In deze periode zorg je ervoor dat je gewend raakt aan de gezonde voeding, waardoor je minder trek krijgt in zoet. Dit zorgt ervoor dat je na de detox deze gezonde levenstijl makkelijk kan volhouden!

Heb je een andere vraag? Dan hoor ik dat graag! Mail je vraag naar: sanne@opkoerz.nl

paginaappel

 

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken! 


<< Terug naar de Homepage