RECEPT Chocolade Balletjes met Winactie

winactie gezonde noten kopen

 

Wauw, ik zit hier op een gave plek deze blog te typen! Echt genieten, als je overal kan zitten werken! Heerlijk, wat heb ik toch een mooi leven 😀 Vandaag ben ik naar Ameland gegaan samen met mijn vriend. Hij doet morgen mee aan het Nederlands Kampioenschap cross triatlon. Ik ga hem flink aanmoedigen en genieten van dit eiland. Nee, ik ga echt niet mee doen! Ondanks dat ik sinds kort ook zwem, lijkt mij dat niet verstandig. 12 km rennen, net voordat het cross seizoen begint. Is vragen om blessures! Maar een triatlon staat wel op mijn bucketlist. Hopelijk gaat dit volgend jaar gebeuren!

Oké, genoeg over vandaag gepraat, ik heb twee leuke dingen voor jullie!

Een super lekker recept en leuke winactie! 

 

winactie gezonde noten kopen

Winactie Gezonde Noten Kopen

Sinds dat ik suikervrij eet, ben ik steeds op zoek naar tussendoortjes die vrij zijn van geraffineerde suikers. Gedroogd fruit en noten zijn echt mijn favoriet! Tussendoor noten met rozijnen snoepen is zo lekker. Maar je kan ze ook verwerken in lekkere recepten! Als sporter zijnde is het belangrijk dat je tijdens het sporten voldoende energie binnenkrijgt. Bananen zijn ideaal voor, maar je kan ook gedroogd fruit dadels (mejoul dadels zijn het lekkerst), abrikozen of vijgen eten. Natuurlijk kan je ook zelf sportrepen maken van dit gedroogd fruit.

Kennen jullie Gezonde Noten Kopen al? 

Het leuke is dat ik in samenwerking met een echt sportpakket mag weggeven! Een pakket goed gevuld met dadels, cashewnoten, muesli en mangoreepjes. Een pakket waarmee jezelf echt goed kan verwennen!

 • Like de Facebook Pagina van Food is Good
 • Like de Facebook Pagina van Bioteaful
 • Laat hieronder in een reactie achter waarom jij graag wilt winnen (en laat ook een geldig e-mailadres achter!)
 • Ik zou het leuk vinden als je deze actie deelt met jouw vrienden en volgers 😉

Je kan mee doen met de actie tot vrijdag 19 september 17:00 uur.

Kun je niet zo lang wachten, dan heb ik nog een leuk nieuwtje, want speciaal voor de #30voeljefit challenge biedt de Gezonde Noten Kopen een korting van 5% op het assortiment aan! Deze korting geldt bij minimale besteding van €35,- en is tot 30 september 2014 geldig. Gebruik hiervoor de 30dagenvoeljefit. Ook als je niet gewonnen hebt, kun je dus nog met korting kennis maken met Gezonde Noten Kopen.

winactie gezonde noten kopen

 

En dan is het nu tijd voor het recept voor de chocolade balletjes! 

Gisteren plaatste ik al op instagram dat ik iets lekkers had gemaakt! Chocolade balletjes. Mmmm, ik kon er niet vanaf blijven. Ik heb ze nu gewoon thuis gelaten. Ik ken mezelf 😉

Ingrediënten chocolade balletjes

Ongeveer 10 balletjes

Bereidingswijze

Maal de cashewnoten fijn in de keukenmachine. Ontpit de dadels en voeg deze samen met de cacaopoeder en honing aan de cashewnoten toe. Maal alles fijn. Maak balletjes van het deeg. Ik gebruikte één eetlepel voor een balletje. Rol vervolgens de balletjes door de kokosrasp. En smullen maar!

Ik zal je vast voorbereiden: deze zijn zo lekker! 

Eat Bioteaful! X Sanne

 


 

De winactie is op dit moment gesloten. De winnaar heeft een mailtje ontvangen. 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

 1. Wat een leuke actie!
  Ik ben ook fanatiek met hardlopen en wielrennen en goede tussendoortjes om mee te nemen zijn er niet zoveel als je suikervrij eet. Er zijn wel lekkere repen maar die zijn vaak best prijzig. Dit pakket kan je mooi gebruiken om zelf goede repen te maken.

 2. Herma Kramer zegt:

  Ik zou dit heel graag willen winnen om voor mijn zoon wat lekkernijen te kunnen maken .Sinds kort mag hij geen melk,pinda,en gluten meer. In mijn zoektocht naar recepten kwam ik deze site tegen . groetjes Herma

 3. Owh jummie wat een heerlijke receptje!!! ‘k Heb ze ooit eens gemaakt met amandelen, maar nog nooit met cashews, is vast ook errug lekker. Goed idee om binnenkort es te proberen en tja dan komen de cashews en dadels uit het te winnen sportpakket erg van pas 😉 LIKE LIKE LIKE

 4. Heerlijk recept! Ook erg leuk pakketje,met heerlijke ingrediënten,die ik dagelijks gebruik! Zou ze daarom graag winnen!
  Groetjes Anne (annelohuis7@hotmail.com)

 5. Gezonde pure tussendoortjes zonder toegevoegde suikers zijn bij mij erg welkom. Als variatie op de noten (c.q. studentenhaver) die ik meestal meeneem voor onderweg, lijkt me dit zeer geschikt en smakelijk.

 6. Ook ik sport veel Sanne. Zit al ruim 25 jaar op deracefiets. De afgelopen jaren is mijn gezondheid flink op de proef gesteld. Ondertussen heel wat geprobeerd om allerlei allergien het hoofdte bieden. Nu suikervrij , glutenvrij en lactosevrij. Vorig jaar de Mont Ventoux 2 maal op een dag beklommen. Een jaar eerder de Marmotte netjes uitgefietst. Ik ben 63 en wil nog steeds lekker fietsen. Ik ben steeds op zoek naar goede producten om mijn zware ritten te kunnen volbrengen. Met jouw tips en recepten ben ik erg blij. Natuurlijk probeer ik ook graag iets nieuws. Dus meld me bij deze om met de winactie mee te doen.

  met sportieve groet
  Ans van Alebeek

 7. Ik ga het sportpakket delen met de twee Richard’s twee fanatieke fietsers die dit vast ook kunnen gebruiken!Ik doe mijn zumba pasjes erbij terwijl ik er wat lekkers van maak want tja dat zal wel op mij aankomen hahaha

 8. Wat een ontzettende leuke actie!
  Erg blij zou ik zijn als ik dit pakker zou mogen winnen.
  Ik eet nu zo’n 2 jaar bewuster dus ook gezonder.
  Zoveel mogelijk vrij van geraffineerde suikers, geen pakjes en zakjes. Maar wel genieten.
  En als ik snoep dan zijn dat met noten en gedroogde vruchten. Ook als ik creatief bezig ben met baken.
  Genoeg redenen waarom ik erg blij ben met dit pakket!
  Helemaal met de nieuwe inspiratie via 30voel je fit challenge 😀

  Groet, Kim

 9. Aahh! Dat wil ik wel winnen! Volgend jaar word ik 40 en ik heb mezelf als doel gesteld om me op dat moment fitter dan ooit te voelen? Bewegen lukt wel, ik train veel op de racefiets en rijd wedstrijden op de MTB (die meiden waar ik tegen rijd, zouden mijn dochters kunnen zijn dus ik moet wel fit blijven!!). Voeding is lastiger, sinds kort ben ik mij hierin aan het verdiepen maar het is zo’n woud van gezonde, minder gezonde en ongezonde voeding dat het soms helemaal duizelt! Als dit gezonde sportvoeding is, wil ik het zeker wel eens proberen!

 10. Heeeeerlijk! Had onlangs ook al zulke powerballs gemaakt. Ik ga dit recept zeker proberen.

 11. Romana Buijs zegt:

  Sinds ik geen toegevoegde suikers meer eet heb ik mijn medicatie voor mijn darmen niet meer nodig! Deze medicatie had ik chronisch nodig volgens de artsen. Mede dankzij jullie blogs en sites wordt ik geïnspireerd om gezond te blijven eten. En suiker te vervangen. Eten geeft mij nu meer energie die ik goed kan gebruiken als atlete! Met de noten en dadels die ik kan winnen krijg ik nog meer energie voor mijn volgende wedstrijd 😉

 12. Life is good & Bioteaful!

 13. Heerlijk zeg, die ga ik morgen maken. En uiteraard doe ik graag mee met de winactie. Ik heb nog nooit gedroogd fruit gegeten dus ben wel benieuwd hoe dat smaakt en ook zo’n mango reep, geen idee wat ik me daar bij voor moet stellen. Goed genoeg om dit te winnen hopelijk. Dank je wel voor de leuke actie 🙂

 14. Yum yum, heb alles in huis, straks de chocoballetjes maar eens maken. Daarom is het altijd handig om noten en gedroogd fruit in huis te hebben! Bederft niet, voordat het oud is heb ik het al op 🙂

 15. Oh, heerlijk. Ben net door mijn voorraad noten en dadels heen, zou dus mooi uitkomen dan ga ik meteen die balletjes proberen.

 16. Leuke aktie! Ik koop zelf altijd gewoon in de supermarkt ongezouten notenmelange. Deze zullen vast en zeker veel beter, maar ook veel smaakvoller zijn. Zou ze graag eens uitproberen, ook omdat noten enz.best prijzig zijn….

 17. Wat een heerlijke actie! Ik hou van noten, gedroogd fruit en om recepten hiermee te maken! Mm

 18. Elif Kara zegt:

  Ik wil heel erg graag winnen. Ongeveer 1 jaar bezig met gezonder te eten en mijn dagelijkse eetpatroon te veranderen. Ik eet nu veel minder brood, bijna geen suiker en veel groente en fruit. Graag wil ik dit doorgeven aan mijn kids. Zij vinden dat ik te gezond bezig ben. Ik maak foto’s van mijn gerechten en deel dat via instagram, elif37.

 19. Bernadette Motjé zegt:

  Dank je wel voor dit heerlijke en supersnelle receptje. Ik heb de dadels vervangen voor rozijnen en we hebben genoten! Ik ben heelbenieuwd hoe het dadels smaakt. Ik geniet van al het heerlijks tijdens de challenge, er gaat een wereld voor me open en zou graag de producten uit het pakket willen proberen.

 20. Heerlijk om samen met mijn kleine koks je recepten uit te proberen!!

 21. Leuke actie doe graag mee ♣

 22. Priscilla zegt:

  Ik kwam je winactie tegen op Facebook! Erg leuk! Wat leuk dat je op Ameland was! Ik woon op Ameland en was gister vrijwilliger bij de triambla! Grappig hoe klein de wereld soms is! Ik ga straks het recept van de chocolade balletjes eens proberen. Verder heb ik je winactie gedeeld en ben ik je natuurlijk gaan volgen.

 23. Anne van der Meijden zegt:

  Het ziet er heerlijk uit, dus ik doe zeker mee :). Gezond snacken wil bij mij niet altijd lukken, dit is een makkelijke manier om toch goed bezig te zijn

 24. Typisch, dat dingen naar voren komen op ’t moment dat je ’t nodig hebt. Sinds kort heb ik mijn levensstijl omgegooid en ben nu, samen met mijn man, heel gezond bezig. Deze producten passen daar perfect bij, dus ik doe heel graag mee!

 25. Jummie zeg!! Die ga ik deze week nog maken. Kan zo’n gezond sportpakket met noten en gedroogde vruchten wel gebruiken voor damtotdam loop volgende week en halve marathon een maand later!! Vroeg me al waardoor ik die suikertroep zou kunnen vervangen met dergelijke lange afstanden. Hiermee dus!!

 26. marlies vermeulen zegt:

  Wat een te gekke actie! Sinds 3 maanden ben ik actief aan het sporten én heb ik mijn eetgedrag totaal omgegooid, het gaat super goed. Ik voel me vele malen beter dan daarvoor…én niet geheel onbelangrijk, ik ben al 6 kg kwijt! Maar ook ik heb af en toe mijn moeilijke momenten, en wanneer je dan dit pakket in de kast hebt staan….dan worden die moeilijke momenten plotseling een stukje minder moeilijk…:-)

 27. Super actie en de choco balletjes zien er zo heerlijk ui zal het recept zeker uitproberen!

 28. Wat een mooi pakket. Misschien kan ik mijn fanatiek sportende man (triatleet) overhalen om op een gezonde manier goed voor zichzelf te zorgen!

 29. Wat een fijne actie! Ik doe graag mee, want ben al even op zoek naar gezonde snacks!

 30. Het lijkt me fijn om kennis te maken met deze gezonde producten. Ik begeleid mensen naar een gezond eetpatroon en wil graag uit ervaring dit met mensen kunnen delen.

 31. Ik zou het graag winnen om voor mijn hele gezin gezonde tussendoortjes te kunnen maken.

 32. Ook ik zou graag in aanmerking komen om het pakket te winnen, lijkt me heerlijk.

 33. frans.philipsen@home.nl zegt:

  eet sinds ik ziek ben geweest alleen nog bioprodukten zou het heel graag winnen.

 34. Ik zou dit pakket heeeeul fijn vinden, dit omdat ik nog niet zo heel lang bewuster bezig ben met leven, eten en sporten. Nu een half jaartje echt fanatiek bezig denk ik. En wat bevalt het goed zeg! Wauw. Ik voel me zoveel fitter en gezonder. Mijn huid word langzaamaan beter en ik heb zelf mijn vriend mee gekregen haha! We vallen langzaam en gezond af en we talen niet eens meer naar ongezond eten. Wat een heerlijke lifestyle….wij zouden niet meer anders willen!

 35. Thera Rooth zegt:

  Al dat lekkers, daar hebben we wel zin in. Enne… naar school gaan is ook topsport 😉
  Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen…

 36. Marijn jedema zegt:

  Lijkt me top om deze eens te proberen. Ik maak thuis ook altijd muesli-repen voor een gezonde energyboost op m’n werk. Een variatietip is altijd welkom! 🙂

 37. ze zijn superheerlijk!! Helemaal biologisch en gezond.
  En voor mij gewoon voor de lekker…ik ga ze uitdelen aan vrienden om ze te laten proeven.En ik ga er zeker mee experimenteren.Bedankt!

 38. I think you have really done a good job and taken the time to research
  this and I appreciate it.

Geef je reactie

*