Coaching on Bike Intensive

Coaching on Bike Intensive

Heb jij het gevoel dat je de lat voor jezelf te hoog legt? Of merk je dat jij vast loopt in jouw sport of in het dagelijks leven? Ik help jou bij het rijden van jouw eigen Koerz, vanuit Fun en Flow. En dat samen op de fiets.

Voor jou als?

Hoe vaak zeg jij ja?

  • Jij bent ambitieus en jij wilt zowel in jouw carrière, sportief als in jouw priveleven shinen?
  • Je bent klaar om niet meer alle ballen tegelijk in de lucht te houden?
  • Jij bent te druk, maar weet eigenlijk niet hoe jij die rust kan creëren.
  • Jij bent nieuwsgierig hoe jij jouw talenten en kwaliteiten nog meer in kan zetten, zodat jij datgene kan doen wat jij echt wilt doen.
  • Jij hebt vage lichamelijke klachten en weet niet waar deze vandaan komen?
  • Jij wilt aan de slag met de stemmetjes in jouw hoofd/blokkades die ervoor zorgen dat jij niet in actie komt.
  • Jij wilt graag jouw eigen koers rijden, zonder alle verwachtingen van anderen.
  • Jij wilt graag ontdekken hoe jij in jouw Flow komt en ervoor kan zorgen dat jij in balans blijft.

Hi!

Ik ben Sanne van Paassen. Mindset en Business Coach. Als ex-topsporter en ervaringsdeskundige help ik jou zodat jij jouw eigen Koerz rijdt vanuit Flow en Fun. Hoe jij zowel zakelijk als sportief gezien met een leuk sociaal leven.

Vanuit mijn ervaring als topsporter en coach neem ik jou mee op ontdekkingstocht. Hoe zorg jij ervoor dat jij vol energie datgene gaat doen wat jij graag wilt doen. Het weet hoe belangrijk het is dat jij jouw eigen Koerz rijdt en ik gun jou deze inzichten zodat jij nog meer gaat shinen in jouw leven!

Wat is het?

Het Coaching on Bike intensieve traject bestaat uit een 30 min coachcall, 2,5 uur durend coaching on bike sessie gevolgd door 30 min follow up call.

Omdat ik geloof dat je met bewegen tot de mooiste inzichten komt! En nee, om samen met mij de fiets op te stappen, hoef je geen topsporter te zijn. Je hoeft zelfs niet heel fit te zijn. Belangrijkste is dat jij geniet van het bewegen en dat mountainbiken jou een mooie uitdaging lijkt en dat jij gelooft dat deze manier van coachen jou gaat helpen.

Heb je geen fiets, let me know!

Veel gestelde vragen