Tips: Mijn favoriete core stability oefeningen

Vandaag is het weer tijd om een tip met jullie te delen. In deze video leg ik uit waarom core stability voor wielrenners, veldrijders en mountainbikers belangrijk is en deel ik mijn favoriete oefeningen van dit moment. Tevens leg ik uit hoe ik core stability training intensiever en leuker maak. Dus kijk snel om er zelf ook mee aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig, check deze video.

Heb jij vragen over training, voeding of materiaal? Laat het mij weten, dan beantwoord ik deze in een volgende video.

Wil je geen video missen? Abonneer jezelf dan op mijn youtube kanaal.

Thanks voor het kijken!

Feel bioteaful!

Liefs Sanne

 

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebookinstagram en twitter.

Comments

  1. bedankt , we gaan ermee aan de slag….

  2. Richard zegt:

    Ben hier nu een paar dagen mee bezig. Om het in goed Nederlands te zeggen: heavy shit 🙂

Geef je reactie

*