Dank jullie wel!

Cyclocross Rucphen 2016

Al veel eerder wilde ik dit berichtje sturen. Maar ik moest nog even bijkomen van alle indrukken. Mijn laatste wedstrijd, een geweldig afscheidsfeest (wat een totale verrassing was) en nu al weer bezig met mijn nieuwe uitdaging! Dus ik heb veel verschillende indrukken moeten verwerken de afgelopen dagen.

Maar wat ik kwijt wil: Dank jullie wel!

Wauw, wat heb ik van jullie genoten! Van al jullie aanmoedigingen en alle lieve berichtjes die ik van jullie kreeg. Indrukwekkend hoeveel mensen hebben met mij meegeleefd. Dank jullie wel!

Het begon zondag al met het feit dat Omroep Brabant mij de hele dag zou volgen. Wat uiteindelijk een enorm mooie mini documentaire opleverde, waar ik stiekem wel heel trots op ben. Vervolgens was het bijzonder om mijn laatste wedstrijd te rijden. Genieten van het feit dat ik weet dat ik nooit meer mijn rugnummer op zal spelden in een cyclocross wedstrijd. Genoten van het feit dat er zoveel fans waren gekomen om mij aan te moedigen. Na afloop van mijn wedstrijd ben ik nog flink in het zonnetje gezet door mijn collega’s met een lekkere taart. Super lief meiden!

Nu dacht ik na de wedstrijd rustig na te genieten van mijn laatste wedstrijd. Maar niets was minder waar. Heel ons huis zat vol. Er kwamen heel “toevallig” vrienden en familie langs. Zij aten bij ons en ik was de “chefkok”. Erg leuk om onverwachts voor een grote groep te koken. Daar geniet ik van!

pap en mam afsluiting

En toen was er ineens die tijd druk. Wat om precies 18:55 gingen wij een avondwandeling maken. Iets wat wij nooit doen…. Maar ja, vandaag wel! We gingen ook nog heel toevallig koffie drinken bij ons dorpshuis. En hup, daar stond ik dan “heel toevallig” in een zaal vol mensen die mij enorm hebben gesteund tijdens mijn sportcarrière. Wat was dat bizar! Maar echt geweldig! Ik ben verrast en overweldigd met allerlei leuke kado’s! Zo bizar om zo verrast te worden. Maar wat was dat genieten!

Geweldig! Dank jullie wel hiervoor. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om mijn sport op deze manier uit te oefenen. Daarnaast ben ik blij dat ikzelf dit moment heb kunnen uitkiezen om een punt te zetten achter mijn sportcarrière. Ik heb zoveel mooie kansen gekregen, veel van de wereld gezien, mooie mensen ontmoet en gedaan wat ik het liefste deed. Geweldig dat ik deze kans heb gekregen!

Ik wil jou bedanken voor alle steun, berichtjes, aanmoedigingen!

Liefs Sanne

PS. Deze mini docu is echt het kijken waard!

Comments

 1. Maarten S zegt:

  Mooie beelden! Die momenten nemen ze jou niet meer af! En nu heb je meer tijd voor de Cape Epics en dat soort leuke dingen! Geniet ervan.

 2. Wilms Luc zegt:

  Lieve meid , bedankt voor alle leuke momenten en op die laatste wedstrijd had ik niet alleen een bloemetje voorzien maar ook nog wat anders , helaas heeft het noodlot anders beslist en was het extra kado nog niet klaar dus dat staat je nog te wachten, ik wens je heel veel succes toe met alles wat je verder in je leven wil bereiken en ja het is de moeite waard om de kleine docu te bekijken , prachtig ook en bedankt voor al de extra energie die je in deze site hebt gestoken om zo je volgelingen het best te informeren over de toestand van de wedstrijden het ga je goed en tot ziens !
  een grote fan LW

 3. Hey, we keken altijd uit naar het meisje met de eeuwige glimlach, we zullen je missen. Bedankt voor al die mooie wedstrijden en succes met al wat je nog doet.
  Michel

 4. Marco van den Hout zegt:

  Geweldig om te lezen dat je zo’n leuk afscheid hebt gehad. En uiteraard volkomen terecht ook!

Geef je reactie

*