Feel Bioteaful! Voel je weer even kind.

voel je even kind

Ik vind het leuk om dingen met jullie te delen waar ik gelukkig van wordt! Mijn motto is “eat and feel bioteaful“. Vaak zien jullie hier lekkere recepten voorbij komen, maar ook wil ik met jullie delen waar ik gelukkig van wordt en hoe ik ervoor zorg dat ik lekker in mijn vel zit. Vandaag deel ik iets waar ik heel gelukkig van word!

Gisteren kwam ik bij mijn ouders thuis die op een boerderij wonen. Daar wandelde mijn zusje met een kalfje in de tuin. Wauw, dat was een geluksmomentje voor mij. Ik „moest” ook meteen met dat kalfje gaan wandelen. Ik vroeg me af, waarom dat zo speciaal voor mij was. Ik heb daar even een nachtje over geslapen, maar ben tot de conclusie gekomen dat ik dat vroeger ook echt leuk vond om te doen! Er kwamen gewoon fijne herinneringen boven!

Wist jij dat dat je gelukkig word van de dingen die je vroeger als kind ook zo leuk vond?wandelen met kalfje

Ik had daar nog niet eerder bij stil gestaan, maar vind het heerlijk om:

 • blaadjes omhoog te gooien als het herfst is.
 • schilderen
 • knutselen, crea dingetjes maken
 • met dieren knuffelen
 • bakken, koken
 • Buiten spelen

Vroeger toen ik klein was, was ik heel creatief. Ik hield van knutselen, tekenen en maakte het liefst kaarten. Kaarten van theezakjes. Ja, toen was ik al een tealover! Daarnaast bakten wij vroeger iedere zaterdag iets lekkers. Om de beurt mochten mijn zusjes en ik iets lekkers uit kiezen, wat we vervolgens gingen maken in de keuken. Heerlijk!

Leuk om te zien, dat veel dingen die ik vroeger leuk vond, nog steeds een passie voor mij vormen en die ik graag doe als pure ontspanning.

Mijn moeder had ook nog een leuke anekdote over mij toen ik klein was.

Ik liep samen met mijn moeder langs de weg en er kwam een wandelaar tegenmoet.
Ik vroeg aan mama: „Wie is dat, mam?”
Mama antwoordde: „een wandelaar”
Ik verbeterde haar: „Nee mama, een fietser, maar hij is zijn fiets vergeten”.
Oke, dus toen had ik al een passie voor fietsen ;-).

Zo zie je dat de dingen die jij vroeger als kind leuk vond, jou nu ook nog gelukkig maken. Sommige dingen zijn misschien voor jouw gevoel “te kinderachtig”. Maar doe het gewoon! Kom uit jouw comfortzone en geniet van deze leuke dingen! Gooi de blaadjes eens omhoog of ga als er sneeuw ligt gewoon sleeën.

Enjoy!

Mijn tip: doe iets wat je vroeger als kind leuk vond om te doen! Dit ga je nu ook weer geweldig vinden!

Wat vond jij vroeger leuk? Doe je dat nu nog steeds? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! 

Feel Bioteaful!

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebookinstagram en twitter.

Comments

 1. eduward zegt:

  ik mocht vroeger graag met mijn crossefiets door de modder heen crossen.en nu doek ik dat graag met de recfiets n maitenbaike door de bossen crossen
  ik heb zo veel last van zadelpijn ,heb jij nog tips als dat minder word en welke type zeem is het beste?

Geef je reactie

*