Filmpjes MTB Vakantie op een rij

Ondertussen ben ik al weer een paar dagen thuis van de mountainbike vakantie die ik in Ronda heb georganiseerd. Wat was het een succes! Geweldig om met zoveel enthousiaste mensen op pad te gaan. Hen dingen te leren en gewoon samen te genieten van de geweldige trails.

Tijdens deze week hebben we ook vaak met de gopro gereden (mede dankzij John) en dus ook leuke filmpjes gemaakt. Vandaag zet ik de filmpjes speciaal voor jullie op een rij.

Filmpjes Mountainbike Vakantie Ronda

Samen met de gasten verkennen wij in de week voorafgaand aan de 101 km marathon de routes en andere mooie trails. Het mooie van Ronda is dat je alle windrichtingen totaal niet op elkaar lijken. Dus iedere dag een totaal ander uitzicht.

Voor mij is mountainbiken in het buitenland, op pad gaan met de locals. Waar ik ook ben, zoek ik locals op om samen met hen te fietsen. Zij weten de mooiste trails en hierdoor ontdek je de mooiste paadjes. Tevens ook erg gezellig, vooral als je de taal niet spreekt ūüėČ

De 101 km marathon. Wat een drukte. Met 7000 mensen, 101 km rijden met 2700hm. Alles is georganiseerd door het leger, dus het werd perfect georganiseerd.

Wil jij volgend jaar ook met mij mee op MTB Vakantie? Laat het mij dan weten.

 

Liefs Sanne

Geef je reactie

*