Geen deelname aan EK veldrijden

Nieuws seizoen 2015-2016 1Sanne doet op zaterdag 7 november niet mee aan het Europees kampioenschap veldrijden in Huijbergen. Ze heeft namelijk andere verplichtingen. “Het was een lastige beslissing, maar anderhalf jaar geleden werd één van mijn beste vriendinnen ten huwelijk gevraagd”, vertelt Sanne. “Dat huwelijk is een dag voor het EK. Ze woont echter niet in Europa, waardoor het maken van een combinatie niet mogelijk is. Ik heb daar over nagedacht en kwam er als snel achter dat ik dit unieke moment van haar niet wil missen.”

Waar de trip richting de bruiloft verder geen grote consequenties voor het programma van Van Paassen heeft, is ze er op het EK dus niet bij. “Het was een lastige beslissing, maar toen een jaar geleden de datum bekend was zag ik direct dat het samenviel. Natuurlijk wil ik bij haar bruiloft zijn. Mede door mijn blessure ben ik gaan beseffen dat er een paar mensen zijn die enorm veel voor mij beteken. Met zo’n speciaal moment van haar wil ik niet ontbreken. Het is jammer dat ik daardoor het EK niet kan rijden. Vooral omdat het nu een thuiswedstrijd is.”

Foto: Sportfoto.nl

Comments

 1. Ach en is elk jaar maar die speciale dag niet en er is meer als fietsen. Ga je gewoon volgend jaar helemaal je best doen.

 2. Wilms Luc zegt:

  Ach lieverd er zal langer fietsen en cross bestaan dan wij zelf dus als dat jou keuze is zal het de beste zijn , zal spandoek maar wegbergen voor een andere aangelegenheid dan en trouwens zo heb ik weer wat extra lucht te verdelen over de andere rensters ;maak er een fijn feestje van maar daar twijfel ik niet aan en geniet met je vrienden net zoals wij zullen genieten van de cross !
  groeten van een fietsvriend

 3. Dat noem ik nou echte vrienden.
  Echte vrienden zijn er ook in slechte tijden.
  Ben zuinig op zo,n vriendin.
  Mooi Sanne dat je dit terug doet ,fietsen kan nog altijd.

  Groetjes uit Ommel

 4. Ik sta te springen om je eindelijk weer eens een knuffel te kunnen geven!!
  Vind het fantastisch. We gaan er samen een mooie dag van maken…. Over een weekje ben je al hier 🙂 🙂

Geef je reactie

*