Genieten van slot carrière

Oostmalle 2016Het zit erop. In de Sluitingsprijs Oostmalle is zondag het cross-seizoen beëindigd en daarmee heeft Sanne ook haar carrière afgesloten. Op een mooie manier. Ze werd na een sterke wedstrijd namelijk zevende en bovendien werd ze op het erepodium door het publiek en collega rensters in het zonnetje gezet. Sanne: “Het was wel speciaal om vandaag mijn laatste wedstrijd te rijden. In de laatste ronde dacht ik wel, ik moet nu doorfietsen anders haalt Elle me nog in, want ik was echt zo aan het genieten.”

Die Elle is de Amerikaanse Elle Anderson. Ze kon Sanne niet meer achterhalen, terwijl Sanne op haar beurt wel lang druk hield op de rensters voor haar. Het was dan ook een sterke cross van haar. “Vooral in het begin reed ik heel goed. Dat komt omdat het zo’n technisch parcours is. Dan kan ik gewoon aardig mee volgen. Maar mijn tank is verder niet zo groot als die van de anderen en dan kom ik op het einde dat weer tekort. Ik schrok op een gegeven moment ook wel dat het zes ronden waren, waar we normaal zo’n vier tot vijf ronden rijden. Dat was wel erg veel.”

Goede herinneringen
Bovenal was het ditmaal toch nog eens extra genieten. “Het is heel bijzonder om het zo af te sluiten. Er waren ook veel mensen speciaal voor mij naar Oostmalle gekomen en ik kreeg veel aanmoedigingen onderweg. Plus dat de rensters mij na afloop nog een mooie en lekkere taart hebben gegeven. Dat is allemaal erg speciaal en ik heb er van genoten. Dit zijn goede herinneringen.”

Comments

 1. Dank sanne het ga je goed. Jammer dat we je niet meer rijdend in het veld zullen zien.

 2. Mijn leven nam een andere wending. Ik keek meer om heen. Sinds ik weer het fietsen heb opgepakt en crossen ben gaan kijken. Zie ik passie en er alles voor geven. Niks os onmogelijk. Blijven gaan . Maar vooral genieten. Mijn kids zijn mijn álles. België nu mijn home.
  Ik wens je super veel plezier en uitdagingen.dank.
  Wel done.

 3. Vandaag voor de eerste keer ooit gaan kijken naar een veldrit.
  Sanne, ik kende je niet, maar onmiddellijk trok je mijn aandacht met die fantastische smile van je. Je straalde echt, pas na de aankomst vernam ik waarom.
  Ik hoop dat de taart fantastisch heeft gesmaakt en alle succes gewenst in je volgende uitdaging.

 4. Wilms Luc zegt:

  Bedankt om toch nog is alles te geven in Oostmalle en er zo een mooie wedstrijd van te maken , verder wens ik jou het allerbeste in wat je verdere leven zal bepalen , vele groeten en knuffels vanuit het zuidige Belgie
  Het ga je goed en nu voor de allerlaatste keer “KANJERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR”

Geef je reactie

*