Gratis FLOW Call

4
plaatsen beschikbaar

Deze maand nog twee beschikbaar!

Wil jij nog meer uit jouw leven halen en wil jij nog beter presteren? Wil jij vol energie in het leven staan, maar heb jij het gevoel dat jij zoveel ballen in de lucht moet houden? Wil jij nog meer vanuit flow en fun jouw sport beleven, zakelijk succesvol zijn, met een leuk sociaal leven?

Ik kan jou helpen!

Iedere maand geef ik vier FLOW Coachcalls van 20 minuten geheel gratis 1 op 1 en vrijblijvend, zodat jij nu vanuit fun en flow in actie komt!

Reserveer hier jouw plek

Nadat jij jouw gratis #OpKoerz Coachcall gepland hebt en alle vragen in hebt gevuld ontvang je van mij een mail ter bevestiging en of ik jou ook echt kan gaan helpen! 

Wat kan jij verwachten na de gratis FLOW Coachcall?

  • Welke eerste stap jij nu kan zetten zodat jij nog meer jouw eigen Koerz gaat varen;
  • Welke stappen jij kan zetten om te onderzoeken hoe jij in jouw (sport) Flow komt;
  • Concrete handvaten zodat jij vol energie datgene kan doen wat jij graag wilt doen.

Na ons gesprek heb jij meer energie, voel jij een positieve vibe, focus en ben jij geïnspireerd zodat jij in actie komt om jouw Koerz te gaan rijden vanuit Flow en Fun!

Reserveer jouw plek zodat ik jou kan helpen nog meer jouw eigen Koerz gaat varen vanuit Flow en Fun. Heb je nog vragen of wil je iets anders weten? Dan kun je een e-mail sturen aan info@sannevanpaassen.nl.

Wie ben ik?

Ik ben Mindset en Businesscoach, ex-topsporter en ervaringsdeskundige met een grote passie voor sport, natuur en gezonde voeding. Als topsporter heb ik een enorme heftige blessure gehad omdat ik de lat voor mezelf altijd erg hoog legde en vergat te genieten van de reis. Op het moment dat ik het wereldbeker klassement veldrijden won, wilde ik nog meer. Totdat mijn lichaam aangaf dat het genoeg was geweest. Mede door deze ervaring en mijn ervaring als coach help ik jou zodat jij nog meer vanuit Flow en Fun jouw eigen Koerz gaat rijden. Dat doe ik door coaching on bike en mijn online coachprogramma’s.

 Reserveer jouw plek!