Groene Pesto

detox pesto

Altijd heerlijk een pesto van basilicum. Lekker op brood, pasta of door de salade. Heerlijk. Vroeger had ik altijd een potje pesto in huis. Sinds dat ik bewust met mijn voeding bezig ben, maak in mijn pesto zelf. Wat een heerlijke geur komt van de basilicum af als je deze pesto maakt! Gewoon genieten.

Detoxproof
Tijdens mijn detox mag ik geen koemelkproducten, omdat deze lactose bevatten. Daarom vervang ik deze nu door geitenkaas. Ook dan is dit nog lekker!

Ingrediënten:

  • 1 cup basilicum blaadjes
  • 3 etl pijnboompitten
  • 1/2 cup olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 hand parmezaanse kaas
  • peper en zout

Bereidingswijze
Voeg alles bij elkaar in de keukenmachine blender en tot de gewenst massa is ontstaan.
Doe als laatste een scheut olijfolie over de pesto, zodat de pesto lekker vers blijft.

Eat Bioteaful!

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

  1. Simpel maar lekker! Yummm!

Geef je reactie

*