HELLO 2015, Doei 2014

happy new year

YES, een nieuwe start in 2015! YES, 2014 is voorbij! Oke, ik hoef niet perse een gat in de lucht te springen om het nieuwe jaar te vieren. Maar toch heb ik reuze veel zin in 2015. Tja, waarom? De afgelopen dagen heb ik tijd genomen om het afgelopen jaar te over denken. Wat heb ik het afgelopen jaar allemaal uitgespookt? Wat heb ik allemaal gedaan? Vanalles, echt vanalles. Sommige dingen waren echt te gek! Zoals het fietsen van de Transalp en andere dingen waren soms bikkelen. Soms zelfs teleurstellend.

comebackVoordat ik met het positieve begin, want wat heb ik toch gave dingen gedaan! Eerst iets waar ik toch van gebaald heb. Ondanks dat ik supergezond ben, heb ik enorm gebaald van mijn blessure. Weet je, je hebt een droom en daar werk je hard voor. Wanneer ik in 2013 geblesseerd raakte ben ik volle bak voor mijn comeback gegaan. Mijn revalidatie heeft 2014 behoorlijk beheerst. Het was in juli nog maar de vraag of ik deze winter mijn wedstrijdseizoen zou afmaken, omdat ik überhaupt niet wist of ik wel pijnvrij zou fietsen. Maar wat blijkt? Ik fiets pijnvrij! Het gaat nog hard ook, maar voor mijn gevoel niet hard genoeg…. Tja, dat blijft de topsporter in mij. Eigenlijk is dit gewoon super gaaf. IIk droom weer over volgend seizoen en om nog harder te fietsen. Toch super bizar dat dit mij gewoon gelukt is! Ondanks dat ik nog harder wil fietsen en gewoon weer op het podium wil staan is dit toch echt wel uniek! (NOTE TO MYSELF, echt super knap dat ik hier weer sta!) Soms ben ik namelijk gewoon NIET tevreden hoe het nu met mijn prestaties gaan.  Stiekem weet ik gewoon dat ik mezelf de tijd hiervoor moet geven. Geduld… (maar dat is echt zo lastig!) Mijn blessure heeft 2014 wel een beetje overheerst. Ik ben super blij hoe het nu met mij gaat, maar toch is het soms erg lastig geweest. Weet je, revalideren is makkelijker gezegd dan gedaan!

Maar ach, ik moet niet zo zeuren om mijn blessure. Ik ben gezond, gelukkig, ik kon alleen niet zo hard fietsen zoals ik eigenlijk zou willen!

BAM, I DID IT! Ik heb een succesvolle comeback gemaakt en daar ben ik stiekem toch wel trots op! Kijk al uit naar komende winter wanneer ik nog meer heb getraind! 

In 2014 heb ik ook super veel gave dingen gedaan.

Ik mocht in januari gewoon co-commentator zijn bij het WK veldrijden. Normaal gesproken deed ik hier zelf aan mee, maar vanwege mijn blessure kon dit helaas niet. Een super leuke, maar ook wel een bizarre, ervaring.

Ik heb leren zwemmen, echt borstcrawl. Super gaaf! Ik heb zelfs een wetsuite gekocht, zodat ik buiten in open water kan zwemmen. Wie had dat ooit gedacht dat ik dat zou gaan doen? Daarnaast heb ik ook nog andere gave sporten uitgeprobeerd zoals kickboksen.

Wauw, ik heb Budapest verkend en ben voor het eerst naar Antwerpen geweest. Wat is dit een leuke stad!

trans schwarzwald

Genoten van de Trans Schwarzwald. Daar stond ik weer voor het eerst op het podium en heb ik weer ervaren hoe fijn het is om met champagne te spuiten! Super leuke ervaring, waar ik ook weer super lieve mensen heb ontmoet!

Een andere mooie ontdekking van 2014 is hoe fijn ik yoga vind! Ik merk dat het sowieso super goed voor mijn spieren is, maar ook voor mijn mind. Ik begin ’s ochtends met een serie oefeningen. Ik ga gewoon op mijn mat staan en doe de dingen die in mijn hoofd opkomen. Heerlijk! Even me-time voordat ik vaak (mijn te drukke dag) begin.

ronde van zeilberg

Zo speciaal was dit! Ik heb een criterium gereden bij mij in het dorp. Althans, 4 kilometer bij mij vandaag in het dorp waar mijn tante woont. Zoveel lieve supporters had ik daar! Ondanks dat ik daar helemaal niet de sterren van de hemel reed, kreeg ik zoveel aanmoedigingen. Dat was echt zo leuk! Echt een genietmoment.

Ik heb ontdekt dat ik het af en toe echt heerlijk vind om alleen te zijn. Alleen een week naar het buitenland. Heerlijk. Gewoon alleen zijn. Misschien raar, maar soms is dat echt heel erg fijn.

transalp

Ik heb zoveel lieve mensen ontmoet in 2014. Nieuwe vrienden leren kennen en ben zo blij dat het goed gaat met mijn familie. Fijn om samen de kerst te vieren en op het nieuwe jaar te proosten! Ik ben blij dat iedereen in mijn familie gezond is en hopelijk zo mag blijven! Ik ben gewoon een bevoorrecht mens dat ik zo veel lieve mensen om mij heen heb! En ik heb de aller liefste vriend van heel de wereld! Dank jullie wel!

En weet je, ik ben super blij met jou! Met al jullie lieve reacties, de aanmoedigingen tijdens mijn wedstrijden of lieve berichtjes die ik op social media krijg. Tof, dank jullie wel! Ik ga er een te gek 2015 van maken, en jij natuurlijk ook 😉

 

Gelukkig nieuwjaar! 

 

eat and feel bioteaful

 

 

 

Bron foto: Miekuh

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

  1. Can you learn me dutch so I can understand it all? 🙂

    Thanks for sharing happiness and beeing a role model for better lifes.

  2. van asbroek jeroen zegt:

    Kijk er naar uit ga alles goed opvolgen 🙂 ik gun het je ook hard. Blijf fan va je harde inzet je wijsheid je karakter. Bij moeilijke momenten ozo positief blijven en kan nog zoveel opnoemen dat ik nog even kan voordoen. Heel veel succes en dat al je wensen mogen uitkomen.

  3. Hi Sanne! Vanuit Argentinië wens ik je super veel succes toe in 2015, mooi om te lezen ( en van je vriend te horen) hoe super gemotiveerd je bent en grote klasse dat je het grotere geheel niet uit het oog verloren bent! Buenas noches en tot ziens!
    Kevin

  4. Wat een mooi jaar, Sanne! Super fijn!! Ik hoop dat 2015 je nog veel meer geluk (in de sport) gaat brengen! 🙂

Geef je reactie

*