Hello Rustdag!

sanne van paassen trans schwarzwaldHello Rustdag!

Daar zit ik dan, in het zonnetje deze blog te typen. Wat een heerlijk leven heb ik toch?! Toch? Nou, vanochtend was ik een beetje gefrustreerd. Ik moest en ik zou gewoon gaan sporten. Maar helaas, ik heb een rustdag op mijn planning staan. Aangezien rust ook echt trainen is (Ja, voor mij ook een mentale training…). Dan moet je dat natuurlijk niet over slaan!

Maar wat doe je dan als je echt zoveel zin hebt om te gaan trainen?

Toch gaan?

Sanne 1.0 vs Sanne 2.0

Dat zou Sanne 1.0 hebben gedaan. Want het is toch zo mooi weer. Ik voel me fit. En ach, van een beetje rustig fietsen wordt je echt niet slechter. Toch goed om jouw beentjes een beetje te laten draaien? Dat zijn dus mijn gedachtes voor mijn blessure 😉

Maar hier zit nu Sanne 2.0. (Dat is misschien beetje overdreven.) Ondertussen weet ik hoe belangrijk juist deze rust is! Ook al voel ik me nu fit, energievol, vrolijk en heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Geniet ik toch erg van deze rust. Dit zorgt ervoor dat ik aan het einde van het seizoen nog steeds fris is. Oké, ik beken. Dat vind ik toch wel een beetje lastig. 

Want ik heb een doel. De maand januari. De maand van de kampioenschappen, dan moet ik fit zijn!

Dus het is o zo belangrijk, dat ik goed uitgerust aan deze periode begin. Vandaar dat ik vandaag gewoon gerust heb. Mijn batterij heb ik weer volledig opgeladen, zodat ik morgen weer volle bak kan knallen! Want geloof me, deze trainingen die ik nu aan het doen ben richting het cross seizoen zijn lekker intensief! I LIKE.

Zo, dit moest er even uit. Rusten vind ik lastig, maar heb genoten van vandaag! Toch ook heerlijk om gewoon in het zonnetje te zitten?

Geniet jij ook zo van jouw rustdag?

Liefs Sanne

 

sanne genieten

Comments

  1. rust doet je zeker goed,we kijken al uit naar het nieuwe cross seizoen.en hopelijk af en toe eens een andwoordje terug hier zou mooi zijn.:)

Geef je reactie

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.