I Love Yoga

Ik ben dol op yoga. Heerlijk om mijn dag met een paar oefeningen te beginnen of juist net voordat ik ga slapen. Ik word er rustig van en merk ook dat ik er soepeler van wordt. Tevens heeft het mij geholpen met mijn blessure. Yoga kan een uitstekende aanvulling zijn voor jouw wielertraining! Waarom check dit in mijn video! Tevens laat ik mijn favoriete yoga oefeningen in deze video zien.

Vond je dit een leuk filmpje? Geef het filmpje dan een duimpje en vergeet mij niet te volgen, zodat je op de hoogte blijft van al mijn filmpjes!

Zelf aan de slag met yoga via youtube

Nu wil je natuurlijk zelf aan de slag met yoga! Daarom vind je hieronder een paar van mijn favoriete yogadocenten die je op youtube kunt vinden.

Yoga with Adriene

Dit is de start van een yoga challenge van 30 dagen gegeven door Adriene. Zijn fijne yoga oefeningen gegeven in het Engels. Ook heeft zij andere fijne series. Neem een kijkje op het kanaal van Yoga met Adriene. 

Tara Stiles

Even een paar oefeningen doen voordat je gaat slapen? Tara maakt fijne video’s en sommige zijn best wel pittige. Ze heeft ook oefeningen om jouw core te verbeteren en series met intensieve houdingen. Neem gerust eens een kijkje op het kanaal van Tara Stiles.

Hanneke Avontuur van h’eerlijk leven

Op zoek naar een Nederlandstalige yogadocente? Hanneke geeft heel rustige en simpele yoga oefeningen die fijn zijn om te beginnen, maar ook om te ontstressen! Neem eens een kijkje op het kanaal van Hanneke Avontuur van h’eerlijk leven.

Wat is jouw favoriete yoga docent op youtube? 

Veel plezier met jouw yoga oefeningen!

Liefs Sanne

Geef je reactie

*