Ik ga op reis en neem mijn MTB mee

Jeah, het is zo ver! Vandaag vertrek ik samen met mijn ploeggenoot Jolien Janssen naar de Cape Epic. Over precies een week zal onze wedstrijd starten. Dan gaan we samen daar acht dagen ploeteren door Zuid Afrika. Het zal verschrikkelijk afzien worden, maar ik heb er reuze zin in!

Om daar een goede topprestatie neer te zetten is het belangrijk dat mijn fiets daar heel aan komt. Het functioneren van jouw fiets is essentieel tijdens zo’n wedstrijd. Maar hoe neem je dan jouw fiets mee op reis? Is dit filmpje leg ik dit uit.

Mocht je vragen hebben, laat het dan weten hieronder in de comments!

PS. Nieuwsgierig wat ik nog meer mee neem op reis qua voeding?

Wil je jezelf ook Bioteaful voelen? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse updates van Bioteaful.

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

  1. Saskia zegt:

    Super fijn filmpje! Ik ga in juni voor het eerst met m’n fiets het vliegtuig in (naar Nice voor de Ironman) en ga je tips zeker gebruiken! Bij Transavia verplichten ze wel om je banden leeg te laten lopen, heb jij hier ervaring mee dat ze moeilijk doen over volle banden?
    Heel veel succes bij de Cape Epic!

    • Sanne van Paassen zegt:

      Hi Saskia, gaaf dat je de Ironman gaat doen! Wat een uitdaging! Bij de racefiets laat ik gewoon mijn banden leeg lopen, dat is geen probleem. In de mountainbikebanden heb ik melk zitten ter voorkoming van het lek rijden en zijn tubeless. Als ik deze leeg laat lopen, dan wordt het een viezigheid in mijn tas 😉 Tevens zijn MTB banden maar maximaal 2 bar en wegbanden 8 bar. Veel succes daar! Groetjes

Geef je reactie

*