Lieve Jolien…

lovechock specialized team-32Lieve Jolien,

Weet je wel waar je aan gaat beginnen? Besef je wel wat je gaat doen om met mij de Cape Epic te rijden? Ik ben namelijk niet altijd zo lief als ik lijk Gezichtje met knipoog Weet je dat wanneer er een rugnummer op doe ik volle bak wil koersen. Gewoon wil knallen en het liefst voor de overwinning wil gaan. Mijn verstand op nul en gewoon gassen. Als het startschot gaat kan ik er nog weleens invliegen, alsof ik een cross ga rijden. Tja, ik kan soms wel vergeten dat we samen moeten blijven. Dat we als het Lovechock Specialized samen de finish moeten halen.

Samen gaan we gas geven…BAM

Oké, vergeef me als ik een snouw geef of dat ik ineens een klimmetje op sprint en ik net doe alsof ik in mijn eigen wereld rijdt. Dat ik jou per ongeluk vergeet…

Wil je mij soms ook aanmoedigen? Zeggen dat het er soepel uit ziet, terwijl je eigenlijk ziet dat ik aan het zwoegen bent? Daar kan ik zo blij van worden!

De grootste uitdaging van de Cape Epic is dus om samen ‘heel’ over de finishlijn te komen. Dat we elkaar niet kapot gaan rijden.

Dat ik lief voor jou ben en dat jij lief voor mij bent.

Dat we van elkaars sterken punten gebruik maken. Dat jij gaat dieselen op de lange klimmen en dat jij in mijn spoor naar beneden vlamt! Dat gaan we doen, elkaar aanmoedigen.

Dit is misschien wel mijn grootste uitdaging om samen deze koers te volbrengen. Nog nooit zoiets gedaan om samen een race te volbrengen.

OW ja, het is niet alleen met jouw koersen, maar ook eten, samen onze voorbereiding treffen, relaxen. Vergeet niet dat ik enorm chagrijnig kan worden, als ik honger heb. Je bent dus gewaarschuwd Gezichtje met knipoogOngeveer 8 dagen continu samen zijn. Wat een uitdaging is dat! Dat doe eigenlijk bijna met niemand anders..,,

Ik ben trots op jou, dat je gewoon nadat je vier weken geleden je pols hebt gebroken, samen met mij deze koers gaat rijden!

Samen gaan gaan we vlammen!

Liefs Sanne

lovechock specialized team-23

Geef je reactie

*