Dit wordt mijn jaar 2015!

IMG_3079Wat gaat het al snel. Zo bizar de vakantie is voorbij en ik zit weer in mijn normale weekmodus. Voor mijn gevoel zijn de feestdagen al weer eeuwen geleden. Jammer, maar ook wel weer fijn. De feestdagen zijn leuk, maar gewoon, gewoon is ook heel erg fijn. Gewoon, gewoon, zoals je eigenlijk altijd doet. Het dagelijks leven, zonder al die verplichtingen. Heerlijk! Daar houd ik van!

Afgelopen week heb ik een blog geschreven hoe jij het beste jouw doelen kunt¬†formuleren. Want als jij een doel hebt, geeft het jouw richting, werk je daar makkelijker naar toe. Het geeft je focus. Ideaal ūüėČ Wil jij jouw doel formuleren? Download dan gratis mijn doelenposter.

2015 wordt mijn jaar. Dat heb ik besloten! Yeah, wat heb ik veel zin in dit jaar!

Waarom?

Reuze Vakantie

Nou, omdat ik mezelf een reuze vakantie ga gunnen. Je zult wel denken, een reuze vakantie? Ik zal het jou uitleggen. Afgelopen jaar heb ik er alles aan gedaan om mijn comeback te maken. Soms was het echt een worsteling. Dan ging het goed, dan had ik weer last van mijn benen. Tja, zo makkelijk was het niet. Maar ik heb deze keuze gemaakt en ging er helemaal voor!

Nu ben ik weer super blij dat ik weer pijnvrij fiets. Dat ik gewoon weer kan knallen. Maar toch baal ik. Baal omdat ik nog niet mijn oude niveau heb. Tja, logisch als je ruim een jaar niet heb kunnen trainen zoals je gewend was. Het is niet realistisch dat ik mijn huidige niveau, met mijn oude niveau vergelijk. Ik weet dat dit niet realistisch is, maar ik doe het toch….. Toch ben ik gewoon trots op mezelf dat ik hier weer gekomen ben. Dat ik weer zo lekker kan biken. Daarom wil ik in 2015 er alles aan doen om weer mijn oude niveau te halen.

gun jouw lichaam vakantie website

Maatschappelijke druk

Tijdens mijn blessure ben ik begonnen om te werken. Twee dagen in de week. Onder het motto, goede afleiding en je weet nooit wat de toekomst brengt. Stel je voor dat ik in oktober de conclusie had moeten trekken dat ik een punt achter mijn sportcarriere zou moeten zetten, dan kon ik meteen met een vliegende start aan mijn maatschappelijke carriere beginnen. Tja, soms voel ik gewoon de ‘druk’ om toch ook aan mijn maatschappelijke carriere te beginnen. Want de jaren dat ik aan topsport doe, gooi ik weg. Althans dat gevoel heb ik soms.

Leuke projecten

Komend jaar, wordt mijn jaar. Dus daarom heb ik besloten dat ik er alles aan doe om het uiterste uit mijn sport te halen. Dus ik ben gestopt met mijn werk en doe alleen nog maar leuke projecten die ikzelf kan indelen. Zoals het begeleiden van mensen met detoxen en het geven van lezingen en clinics. Super leuk om te doen en het fijne is dat ik dit zelf kan indelen!

Dit jaar wordt het jaar waar ik een top zomer kan draaien, waarin ik weer blessurevrij mijn trainingsuren kan maken. Zo hoop ik volgende winter weer mijn oude niveau te behalen. Ik ga aan een paar super gave evenementen delen nemen. Je bent nu natuurlijk nieuwsgierig welke? Maar dat verklap ik nog niet ūüėČ Even geduld! Tja, maar dat is echt gaaf!

2015 wordt echt mijn jaar! 

Maar ik ga in 2015 nog aan meer aandacht besteden: 

 • Yoga. Dit vind ik zo heerlijk. Voor mij is het blessurepreventie, maar ook zo ontspannend! Als ik het druk heb, merk ik dat deze oefeningen er bij inschieten, terwijl ik deze oefeningen dan juist nodig heb. Dus juist in drukke tijden, gewoon yoga beoefenen!
 • Me-time. Ik wil gewoon vaker niets doen! Net zoals nu, zit ik op mijn vrije avond een blog te typen. Eigenlijk zou ik dit dus niet moeten doen. Ik wil gewoon vaker met een boek op de bak zitten.
 • Quality time met familie en vrienden. Wauw, ik heb zoveel mooie mensen om mij heen. Wat ben ik blij met hen. Ik wil graag leuke tijd met hen delen.
 • Geven. Ik vind het leuk om mensen dingen te geven. Ik ben zelf niet materialistisch ingesteld en kan makkelijk wat missen. Dus wil anderen dingen geven die ikzelf toch niet gebruik.
 • Examen doen als natuurvoedingsadviseur. Ik ga in het voorjaar mijn examen doen als natuurvoedingsadviseur. Zo leuk om deze opleiding te doen. Maar door een examen in te plannen geeft het een stok achter de deur om deze af te ronden! BAM, dat ga ik gewoon doen!
 • Genieten. Gewoon van de kleine fijne alledaagse dingen. Gewoon, omdat het leven zo mooi is!
 • Niets doen. De grootste uitdaging. Gewoon niets moeten, maar alles mag.

Wauw, toch wel bijzonder om met jullie mijn doel voor 2015 te bespreken. Ik vind het best wel een keuze. Tja, nu staat het ook echt op papier. Ik ga er een mooi jaar van maken! Ik besef me dat het mogelijk is dat ik mijn oude niveau nooit meer haal. Prima. Misschien was het winnen van het wereldbekerklassement mijn hoogtepunt in mijn sportieve carriere. Maar dan weet ik wel, dat ik er alles aan heb gedaan om weer terug te komen. En ik zal een onvergetelijk jaar hebben beleefd, want ik ga dit jaar echt veel gave dingen doen!

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar? 

 

Eat and Feel Bioteaful! 

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

 1. Thomas Kramer zegt:

  Gaaf om te lezen. Succes met het halen van je doelen. Zo ken ik de pitbull weer

 2. Heel leuk om te lezen! Ik hoop dat je jezelf gaat verbazen wat betreft je sportcarriere

 3. Heel leuk om te lezen! Ik hoop dat je jezelf gaat verbazen wat betreft je sportcarriere

 4. Marloes zegt:

  Hoi Sanne,

  Wat heb je een mooie positieve blog geschreven. Ik hoop voor jou dat 2015 het helemaal gaat worden. Succes met het behalen van je doelen. Door je blog ga ik ook zeker doelen opschrijven voor 2015.

  Groetjes, Marloes

  • Sanne van Paassen zegt:

   Hi Marloes,
   Dank je wel! Ik ga er alles aan doen! Jij ook super veel succes en goed dat je begonnen bent om alles op te schrijven! Goed bezig ūüėČ
   Liefs

 5. Marloes zegt:

  Hoi Sanne,

  Bedankt voor je berichtje.
  Wat werkt het goed als je de doelen opschrijft. Zet hem op.

Geef je reactie

*