Mijn Sportcarrière

Veldrijdster, wereldbekerwinnares, mountainbike addicted, cape epic finisher, healthfreak, dat ben ik!

 

paginaappel

 

sanne van paassen pakt wereldbekerDe afgelopen jaren heb ik mooie prestaties neergezet in het veldrijden. Vele overwinningen geboekt, het wereldbekerklassement gewonnen en mooie ere plaatsen op het Europees en Nederlandskampioenschap. Ondanks deze mooie prestaties heb ik in 2013 een dieptepunt bereikt. Een heftige bovenbeenblessure, waardoor ik een jaar niet kon koersen. Eind 2014 heb ik mijn comeback gemaakt, waar ik enorm trots op ben. Niet zozeer op de resultaten die ik behaalde, maar op het feit dat ik voor mijn revalidatie ben gegaan en gewoon weer kon fietsen.

 

Komend seizoen wil ik weer mijn oude niveau behalen. Het concrete doel is om weer top 5 te rijden in wereldbekerwedstrijden. Daar ga ik voor!

 

paginaappel

Andere passiessanne van paassen feminin

Door mijn blessure heb ik zelf ervaren wat voor invloed gezonde voeding heeft op mijn lifestyle. Naast voeding, speelt ontspanning een enorm grote rol! Yoga, mediteren en soms gewoon lekker niets doen zijn voor mij de basis. Eat and Feel Bioteaful is mijn motto.

 

Ik wil jou inspireren om aan de slag te gaan met een (nog) gezondere lifestyle!

 

Dit doe ik door het geven van mountainbikeclinics en presentaties! Ook begeleid ik jou met het behalen van jouw topprestatie!

 

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

paginaappel

Lees hieronder alles over mijn topsportcarrière. 

Partners

Neerpelt


Wil jij updates ontvangen over mijn sportbelevenissen? Meld je dan aan voor mijn sportupdates! Of ben je juist nieuwsgierig naar een leuke samenwerking? Laten we dan bellen!