Mijn Verhaal

Mental Sport Coach

I believe in doing sports in combination of a clear and relax mind will give you great adventures in your wonderful and lovely life!

Ben jij energiek en ambitieus? Druk met jouw eigen onderneming of jouw gave job en wil jij sportief ook nog leuke dingen neerzetten? Vraag jij je soms af hoe jij dit moet combineren? Heel herkenbaar! Ik wil ook graag alle ballen in de lucht houden!

Geloof me, het is mogelijk om zowel sportief als maatschappelijk (financieel) succesvol te zijn en te shinen!

Spontaan, energiek, positief, ondernemend en sportief!Mental Coach Sanne van Paassen

Dit ben ik!

Als oud-topsporter heb ik misschien wel vanzelfsprekend een grote passie voor sport. Ik ben altijd opzoek/nieuwsgierig naar hoe ik ervoor kan zorgen dat ik vol energie nieuwe dingen kan doen waar ik blij van word. Ik heb altijd in mezelf geloofd en in mijn eigen kunnen. Naar mijn hart geluisterd en mijn dromen gevolgd! 

Als boerendochter ben ik gewend geweest dat ik hard moest werken om resultaten neer te zetten. Niet lullen, maar poetsen! Misschien is dat de reden geweest dat ik zo hard heb gefietst?

A winner never quits, a quiter never wins

 

Winnaar Wereldbekerklassement Veldrijden

sanne van paassen pakt wereldbekerTijdens mijn sportcarrière heb ik super veel gave dingen gedaan! De wereld over gereisd, mooie wedstrijden gewonnen (zelfs het wereldbekerklassement) en veel lessen geleerd! Op het moment dat ik het wereldbekerklassement veldrijden won, behaalde ik mijn master diploma Management and Economics. Bizar genoeg, vond ik dit heel normaal. Ik ben letterlijk en figuurlijk door mijn studie heen gefietst.

Met deze master in de pocket werd met passie, mijn hobby, mijn beroep. Waarom zou ik gaan werken als ik genoeg geld met mijn sport verdiende.

Fietsen is mijn werk. Ik wilde nog meer gaan presteren. Nog meer winnen. Het was nooit genoeg. Ik draaide de duimschroeven aan. Ik ben vervolgens heel heftig geblesseerd geraakt (waar ik nu nog steeds last van heb als ik teveel doe).

Een fysieke burnout.

Een van de heftigste periodes in mijn leven. Fysiek down, mentaal zwaar brak, depressief. Ik kon mijn grootste hobby niet uitoefenen. Wat nu? Hoe kom ik hier boven op? Zwaar afzien deze periode! Een jaar niet koersen.

Het is me gelukt! Wauw, wat ben ik daar trots op.

Deze lessen hebben mij geholpen om weer te shinen en in flow topprestaties te leveren:

  • Luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoel.
  • Heb vertrouwen en durf mijn eigen koers varen.
  • Met de mensen samenwerken waar ik energie van krijgt.
  • Keuzes maken die bij mij passen.
  • Nee zeggen.

Mijn grootste overwinning

Na mijn blessure wilde ik uiteraard weer terug komen.  Ik had een droom. Weer koersen. Op mijn manier.

Dit heb ik gedaan door mijn eigen team neer te zetten en de mensen om mij heen te verzamelen die mij energie gaven. Ik runde mijn eigen business. Ik heb zowel mijn eigen begeleidingsteam als mijn eigen sponsoren gezocht. Zelf zorgde ik ervoor dat ik financieel onafhankelijk was (en goed geld heb verdiend)! Wauw, wat ga je groeien als je met degene werkt waar jij energie van krijgt!

Samen met mijn team stond ik daar weer. Kon ik weer koersen. Mijn grootste overwinning: terugkomen van zo’n heftige blessure!

sanne van paassen

Het zwarte gat?

Sinds februari 2016 ben ik gestopt met mijn sportcarrière en vol overgave mijn maatschappelijke carrière gestart. Het zwarte gat, daar was geen sprake van. Jeetje, het ‚gewone’ leven, dat is pas topsport! Zowel zakelijk, sportief als in jouw sociale leven alle ballen omhoog houden! Zoveel uitdagingen, maar zo’n gaaf avontuur!

Ben nu als Headhunter werkzaam en druk bezig met Mindset and Business Coaching. Met mijn coaching wil ik samen met jou werken hoe jij topsport kan leveren in het dagelijkse leven! Hoe kan jij zowel zakelijk, sportief, maar ook in jouw sociale leven shinen en in de flow topprestaties leveren?

I help to inspire you to go from Powerless to Powerfull!

Ik help jou om ervoor te zorgen dat jij jouw flow gaat ontdekken zodat jij zowel jouw maatschappelijke als sportieve dromen kan najagen en blijft shinen! Het gave dat doe ik middels mooie cursussen waarbij sport een heel belangrijk onderdeel is!