Ga jij met mij mee op Mountainbike Vakantie?

mtb vakantie groep

Ben jij op zoek naar een gave uitdaging? Wil jij jouw technische skills verbeteren? En wil jij ook een nieuwe omgeving ontdekken? Ga dan met mij mee op mountainbike vakantie!

Ook dit jaar organiseer ik samen met Andalusië Fietsreizen een mountainbike vakantie in Ronda van 8 tot 15 mei. Met als afsluiter de 101 km marathon. Dit is een uniek evenement wat een gave uitdaging is! Vorig jaar heb ik samen met een mooie groep bikers deelgenomen aan het evenement. Voorafgaand aan deze week zullen we de route verkennen en wordt er aandacht besteed aan jouw technische skills. Kortom een onvergetelijke week onder professionele begeleiding en waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat!

Nieuwsgierig naar de 101 km marathon? Check dan dit filmpje:

De mountainbike vakantie in het kort:

  • Professionele begeleiding door Sanne van Paassen
  • Aandacht voor techniek
  • Van zondag 8 tot 15 mei 2016
  • Inclusief deelname 101 km marathon
  • Mooie omgeving

Dit alles voor 775 euro. Wees er op tijd bij, er zijn maar beperkte plekken!

 

Ik heb nu al weer zin om in mei naar Ronda op vakantie te gaan. Ga jij met mij mee? Mocht je vragen hebben, stuur mij een email:  sanne@sannevanpaassen.nl.

Wie weet tot dan,

Liefs Sanne!

Geef je reactie

*