MOVIE: Trans Schwarzwald

Het heeft even geduurd door de slechte internetverbinding hier. Maar het filmpje van Trans Schwarzwald staat online! Het bereik met je telefoon is in het Zwarte Woud soms zelfs een probleem, dus laat staan een goede internetverbinding!

Ondertussen al weer bijna een week geleden dat we zijn gefinisht op de Feldberg. Voor mij een week met hoogte en dieptepunten. Belangrijkste, ik heb mijn goede gevoel voor de cross gevonden, paar podiumplekken en last van mijn longen! Daarnaast een super leuke week gehad samen met Hielke Elferink. Kijk snel het filmpje en dan zie jij hoe wij deze week hebben ervaren!

Bedankt voor het kijken!

 

Ow ja, nog maar drie weken en dan ga ik mijn eerste koers in Las Vegas rijden! Zo veel zin in!

 

Liefs Sanne

Comments

  1. lieve sanne,heel mooi filmpke.nog 3 weken en het is zo ver.nu even wat dimmen voor je longen zodat je fris aan de meet kan starten in las vegas.doeiiiiiiii.

Geef je reactie

*