MTB Clinic: techniek, gezelligheid en fun!

 Meld je nu aan voor de MTB clinic 

In samenwerking met LakeBike 24U organiseer ik een toffe MTB clinic. Nieuwsgierig of Lakebike 24U iets voor jou is? Of wil jij gewoon werken aan jouw technische skills? Doe dan mee met de clinic op zaterdag 21 april.

  • Wil jij ook een technisch offroad wonder worden?
  • Meer vertrouwen krijgen op de mountainbike of crossfiets?
  • Lol maken in de bossen en ook nog eens technische tips krijgen?
  • Tips om je zowel fysiek als mentaal optimaal voor te bereiden op een event.

Dan is een mountainbike clinic echt iets voor jou!

mtb clinic sponsoren van sanne van paassen-12

Wat je leert tijdens een mountainbikeclinic mountainbike techniek

  • Bochtentechniek
  • Daaltechniek
  • Klimtechniek
  • Schakeltechniek
  • Remtechniek
  • Maar ook: inhalen, ingehaald worden en omgaan met gezonde wedstrijdspanning.

 

Wat anderen zeggen over een mountainbikeclinic van Sanne.

Stefan AspersEen fietsclinic met Sanne van Paassen. Ofwel Sanne van Passie. Wat een enthousiasme! In het Zandbos van Deurne wist ze ons Movico team van minder- en zeer ervaren sporters de pedalen goed te laten in trappen. Er was een leuke balans tussen sportieve-, leerzame- en spelelementen. We genoten van het buiten zijn en de gezonde snackbreak met vers fruit en repen. Van een beetje uitdaging zijn we niet vies, dus we gaven ons daarna volledig in de estafette krachtmeting. Even checken wie er een beetje had opgelet bij het technische gedeelte. Het was een zeer geslaagde middag: schakelen, klimmen, tanden op elkaar, teamwork, evenwicht, lekker, buiten, afdalen en in de rem, kortom VOLDAAN!

~Stefan Aspers, directeur bij Movico

Wij hebben de clinic ervaren als leerzaam, vernieuwend,  enthousiast, gezellig en ook onze klanten waren er lovend over, zeker voor herhaling vatbaar. 

~ Paul Smulders, Autobedrijf van den Akker

Angelique HendriksDoor de tips van Sanne zit ik meer ontspannen op de fiets (altijd blijven lachen zei je toch?). De clinic was zeer leerzaam, we leerden balanceren, remmen, vooruit kijken, bochten rijden en klimmen. Deze tips zijn goed toe te passen tijdens toertochten. Ik vond het naast dat het heel leerzaam was ook een heel gezellige clinic en zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen ik, maar ook de overige deelnemers waren zeer positief!

~Angelique Hendriks, Thijs Hendriks Fietsen  


 Reserveer nu jouw plek! 

Praktische info

Wanneer

Zaterdag 21 april 2018.

Programma:

9:30 verzamelen, koffie en thee
9:45 uitleg en introductie
10:00 vertrek
1230-13:00 lunch
We eindigen het programma met een gezellige lunch, hierna ben je natuurlijk vrij om nog verder te oefenen en van de mooie flow van de route Best te genieten.

Voor wie

Van de beginner die voor het eerst een mountainbike ziet tot aan de vergevorderde biker die zijn grenzen wilt verleggen. Tevens is een mountainbike clinic de perfecte invulling van een gezellige dag! 

Waar

Parcours Lakebike in Best.

Kosten

45 euro voor de clinic met Sanne inclusief lunch.

Aanmelden clinic

Je kan jezelf voor een clinic aanmelden via het inschrijfformulier

 

Reserveer nu jouw plek!


Zelf een mountainbike clinic organiseren

Wil je zelf voor een groep vrienden of wil je als bedrijf een sportief uitje organiseren? Of wil jij een persoonlijke clinic van mij? Mail mij dan naar sanne@sannevanpaassen.nl.

 

Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

 


Over Sanne van Paassen

Sanne van PaassenAfgelopen jaren heeft Sanne mooie resultaten neer gezet als veldrijdster. Zo heeft zij het wereldbekerklassement gewonnen in het seizoen 2010-2011 en heeft zij vele mooie overwinningen op haar naam geschreven. Het afgelopen jaar is zij genoodzaakt geweest om een seizoen geen wedstrijden te rijden vanwege een blessure. In oktober 2014 heeft zij haar succesvolle comeback gemaakt. Naast het veldrijden rijdt Sanne regelmatig mountainbike wedstrijden, zoals de Trans Alp en Trans Schwarzwald.

Ze heeft een passie voor gezonde voeding en  zij wil andere mensen hierbij helpen!

Heb je vragen over een clinc of wil je op een andere leuke manier met mij samenwerken, stuur dan een mail naar: info@sannevanpaassen.nl of …..

 

Laten we bellen om de mogelijkheden te bespreken!


<< Terug naar de Homepage