Sanne: topsporter, detoxcoach & ….

Waarom ik jou wil helpen met het behalen van topprestaties!

 

Sport, voeding en gezond leven dat zijn mijn passies. Deze passies in combinatie met genieten vormen de basis voor succes.

 

  • Als jij wilt ervaren hoe jijzelf ervoor kan zorgen dat je barst van de energie.
  • Als jij TOP voorbereid aan de start wil staan bij een sportevenement.
  • Als jij wilt weten hoe jij van jouw kwaaltjes af komt.
  • Als jij wil ervaren hoe jij een gezond voedingspatroon ïntegreert in jouw lifestyle.

 

paginaappel

Daar kan ik jou bij helpen! In mijn coachingsprogramma’s, workshops, clinics en lezingen wil ik jou inspireren met tips voor een (nog) gezondere lifestyle. Jij leert welke stappen jij onderneemt naar een gezondere en energiekere lifestyle, waarbij jij topprestaties neer zet in het dagelijks leven.

 

paginaappelJij leert:

  • detox smoothiewat voor invloed voeding heeft op jouw lichaam.
  • welke voedingsmiddelen het ontgiften van jouw lichaam stimuleren.
  • welke manier van bewegen het beste bij jou past.
  • dat ontspannen essentieel is om (top)prestaties te leveren.
  • bewust genieten van een natuurlijke lifestyle.
  • hoe jij optimaal voorbereid een sportprestatie levert.

 

paginaappel

Door mijn begeleiding ga jij jouw topprestaties neer zetten! Je krijgt persoonlijke begeleiding, tips, advies en je raakt geïnspireerd hoe jij dit in het dagelijks leven kan toepassen. Daarnaast is het gewoon een uniek traject dat jij nooit zult vergeten!

Kortom jij leert hoe je bewust met je voeding om gaat en welke manier van bewegen en voeding het beste bij jou past.

paginaappel

Hoe weet ik dit?

Als topsporter heb ik jarenlang mooie sportprestaties neergezet, met als hoogtepunt het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden. Ik weet als geen ander wat het is om topprestaties neer te zetten en hoe belangrijk het is dat je hierbij in balans bent. Voeding, bewegen, ontspannen en genieten!

 

sanne wint wereldbekerklassementTopsport gaat om details. Om topprestaties te leveren moet je sterk in je schoenen staan. Fysiek, maar ook mentaal moet je topfit zijn! Dat geldt voor jou toch ook? Jij levert toch ook topprestaties? Nee? Ik vind van wel! Een combinatie van een drukke baan, gezin, sporten, een sociaal leven en ook nog je partner tevreden houden.

Dat is pas topsport?!! Balans dat is het toverwoord 😉 Voeding speelt een belangrijke bijdrage om jezelf fit en energiek te voelen. Maar aan de andere kant heeft je gemoedstoestand zelfs invloed op welke voedingskeuzes je maakt. Er is zoveel kennis over gezonde voeding, training en lifestyle te vinden op het internet. Maar de juiste coaching zorgt ervoor dat jij dit kan integreren in jouw lifestyle!

Daar ga ik jou bij helpen! Samen zetten wij topprestaties neer.
Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

paginaappel

Wat anderen over mij zeggen

Referentie Sanne van Paassen Marriette Amatkario In een kort gesprekje bij ons aan de keukentafel over detox en duidelijke uitleg over de processen die op gang komen tijdens deze 30 dagen. Het letterlijk loslaten op lichamelijk en mentaal gebied en hoe goed dat is voor body, mind & soul. Ik had meteen zoiets dit ga ik doen! Met het stappenplan van Sanne was het heel gemakkelijk om in mijn eigen omgeving  deze 30 dagen te volbrengen en vooral geen straf. We gingen samen inkopen doen, de recepten van Sanne waren goed te bereiden en zelfs lekker, wekelijks zagen we of spraken we elkaar voor tips en ondersteuning, want ook tijdens de detox waren er de vragen en de moeilijke dagen. Tijdens mijn detox werd ik me ervan bewust gemaakt wat ik in mijn mond stopte en voelde ik dat er echt wat gebeurde met mijn lijf. Het gaf me de lichamelijke reiniging die ik nodig had en daarmee kreeg ik mijn energie weer terug. Het stimuleert  echt je gezondheid en je zit weer lekker in je vel.
~ Klant 30 dagen Bioteaful Detox, Mariëtte Amatkarijo
Stefan AspersEen fietsclinic met Sanne van Paassen. Ofwel Sanne van Passie. Wat een enthousiasme! In het Zandbos van Deurne wist ze ons Movico team van minder- en zeer ervaren sporters de pedalen goed te laten in trappen. Er was een leuke balans tussen sportieve-, leerzame- en spelelementen. We genoten van het buiten zijn en de gezonde snackbreak met vers fruit en repen. Van een beetje uitdaging zijn we niet vies, dus we gaven ons daarna volledig in de estafette krachtmeting. Even checken wie er een beetje had opgelet bij het technische gedeelte. Het was een zeer geslaagde middag: schakelen, klimmen, tanden op elkaar, teamwork, evenwicht, lekker, buiten, afdalen en in de rem, kortom VOLDAAN!
~Deelnemer MTB Clinic, Stefan Aspers, directeur bij Movico
frank verspa referentie gemeente deurneSanne fungeert met haar spontane uitstraling als ambassadeur van het project Leef. Daarbij is zij niet alleen een mooi ‘uithangbord’ voor Leef, maar wordt ook daadwerkelijk ingezet bij specifieke activiteiten. Zo geeft zij onder andere clinics aan kinderen op basisscholen en geeft lezingen. Maar net zo goed geeft zij een super leuke workshop “Gezonde smoothies maken” voor een van de vele partners van ons project. Dat het aantrekken van Sanne als ambassadeur voor ons project een schot in de roos is geweest blijkt wel uit de vele positieve reacties die wij ontvangen tijdens en na de activiteiten waar Sanne bij is geweest.
~ Namens Project Leef, Frank Verspa, Gemeente Deurne
Sanne weet de smoothie workshop heel spontaan en in een informele setting te brengen waarbij ze iedereen bij de les weet te houden. Naast dat het lekker en origineel was, is de middag ook zeer geslaagd vanwege de tips die Sanne geeft over gezonde voeding. Met haar eigen passie en ervaring binnen de sport in combinatie met gezonde voeding maakt het dat deze workshop echt een aanrader is voor iedereen die gezondheid en lekker eten belangrijk vindt. 
~Deelnemer smoothieworkshop, Gitte van Haaren, Rabobank Peelland Zuid

paginaappel

Tja, maar wie ben ik eigenlijk?

Spontaan, Vrolijk, Sportief, Enthousiast & een Doorzetter

Dat ben ik! Gek op sporten, koken en gezond leven!

Detoxcoach Sanne van PaassenHet gave is dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. De afgelopen jaren ben ik actief veldrijdster geweest en heb ik vele mountainbike en wegwedstrijden gereden.

Als veldrijdster heb ik mijn allermooiste prestaties neergezet: het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in 2010-2011. Wat was ik trots en wat smaakte dit naar meer! Natuurlijk wilde ik dit evenaren en ben ik nog meer gaan trainen met een enorme focus.

Helaas, dit was mijn valkuil en dit heeft geresulteerd in mijn dieptepunt: een pijnlijke bovenbeen blessure. Heftig, balen, zwaar frusterend.

Maar door deze blessure heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat je in balans bent. Dat een verzuurd lichaam vreselijke klachten opleveren en dat gezonde voeding enorm belangrijk is! Nu kan ik weer pijnvrij fietsen, dankzij mijn gezonde lifestyle =D! Niet alleen de voeding, maar ook het doelen stellen, de verwachting van jezelf en ontspanning zijn een groot onderdeel hiervan. Ik heb zoveel geleerd uit mijn eigen ervaring, maar ook als detoxcoach en natuurvoedingsdeskundige.

Dat is de reden waarom ik jou graag wil helpen met behalen van jouw topprestaties!

Interessant? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!