Reacties over mijn Clinics en Presentaties

clinic thijs hendriks

Regelmatig geef in MTB clinics en presentaties. Dit vind ik echt super leuk om te doen. Ik sta er steeds weer van te kijken hoeveel energie ik ervan krijg om anderen te kunnen inspireren. Dit doe ik natuurlijk ook online op mijn website door het delen van lekkere en gezonde recepten en het geven van tips om fit te worden.

Maar ook offline geef ik presentaties over gezonde voeding en het mentale aspect van topsport en geef ik MTB clinics. Samen met een groep op pad gaan om hen te laten ervaren hoe zij hun techniek kunnen verbeteren. Tevens staat gezelligheid natuurlijk centraal 😉  Ik geef deze clinics en presentaties voor bedrijven, echt een aanrader als je een uniek en gezellig evenement voor jouw klanten wil organiseren. Maar ook voor een groepje enthousiastelingen die graag hun skills willen verbeteren.

Als je intresse hebt, laat het mij dan weten! Dan gaan we samen een datum prikken voor een leuke dag!

 

Hieronder vind je de reacties over mijn clinics en presentaties.

Clinic

 

 

paginaappelPresentaties

reactie presentatie

 

paginaappel

Natuurlijk konden de reacties van mijn recepten niet ontbreken 😉

 

 Recepten

 

 

Dank jullie wel voor al jullie leuke reacties! Deze geven mij (nog) meer energie 😉 Mocht jij een keer een clinic of presentatie van mij willen volgen, dan kunnen we bellen.
 

Ook enthousiast? Laten we dan bellen om de mogelijkheden te bespreken!

Geef je reactie

*