RECEPT: Chocolade mousse

recept vegan Chocolade Mousse

Zin in een heerlijke gezonde chocolade mousse? Hier zit geen geraffineerde suiker in en is lactosevrij! Gewoon gemaakt van groentes, hoe lekker en gezond is dat?! Heerlijk! Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt dol op chocolade. Ik ben vandaag lekker aan mijn blog aan het werken. Tja, dan heb je ineens zin in een lekker tussendoortje. Heel mijn voorraad is leeg, dus ik moest improviseren. Rauwe cacao en een avocado had ik nog. Dus het lekkere recept is geboren!

Dit recept is detoxproof, het bevat geen lactose, geen geraffineerde suikers en is glutenvrij. Dit recept is zelfs vegan, het bevat geen dierlijke ingrediënten. Het is gewoon een recept voor een gezonde chocolade mousse. Klinkt goed hè?!

Hebben jullie ook al mijn chocolade smoothie geprobeerd? Hier ben ik ook zo dol op!

 

Ingrediënten Chocolade Mousse:

Bereidingswijze

Pureer de avocado. Voeg hier vervolgens de kokosmelk en cacaopoeder aan toe en meng dit goed door. Als dit goed is gemengd kan de notenpasta, vanille extract en agavesiroop worden toegevoegd. Garneer uiteindelijk met cacaonibs en zonnebloempitten.
Dit is echt een heerlijk toetje! Wat is jou favoriete toetje? 

Eat Bioteaful! 

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Comments

  1. Het ziet er lekker uit met die nootjes er boven op!

  2. Deze is inderdaad lekker, zelfs zonder de agavesiroop ☺ vandaag heb ik chocolade vla gemaakt van zoete aardappel, ook echt lekker. Een gezond toetje

Geef je reactie

*