RECEPT Gezonde Bounty

recept suikervrij bounty

Vandaag is het tijd om mezelf te verwennen! Dit lekkere recept is heerlijk om te maken. Ideaal voor een verwenmomentje. Zelfs mijn oma is hier dol op. Het is geraffineerde suikervrij. Wat wil jij nog meer? 

Recept Gezonde Bounty

Benodigdheden voor ongeveer 18 stuks.
Vulling
140 gram kokosrasp
3 etl honing
4 etl kokosolie
Chocolade
4 etl rauwe cacao
4 etl kokos
optioneel 2 tl honing
Extra benodigdheden: sateprikkers en vriezer.

Zo maak je het:
Verwarm in een pannetje de kokosolie voor de vulling op een laag vuurtje zodat dit smelt. Voeg hier de kokosrasp aan toe. Haal van het vuur en maak van de kokosrasp nu kleine rolletjes. Dit plakt, maar als je alles goed aan elkaar drukt krijg je mooie rolletjes. Plaats deze op een bordje en plaats in ieder rolletje een sateprikker. Zet dit 15 minuten in de vriezer.
Smelt ondertussen de kokosolie voor de chocolade en voeg hier de cacao aan toe. Zet het vuur uit. Als je een zoetekauw bent kan je ook honing toevoegen. Haal de rolletjes uit de vriezer. Doop nu de rolletjes in de chocolade. Als je de sateprikkers hebt gebruikt is dit makkelijker.

Tip: je kan ook leuke patroontjes maken!

Weet je: kokosolie werkt antibacterieel en is werkzaam tegen schimmels, geeft je een lang verzadigdgevoel en zorgt voor een soepele stoelgang.

 

Geniet ervan!

Liefs Sanne

 

Wil je jezelf ook Bioteaful voelen? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse updates van Bioteaful. VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Geef je reactie

*