RECEPT Kerrie Koolsalade

recept

 

Altijd leuk om van mensen iets te krijgen. Ondertussen weten de meeste ook dat ik dol ben op voeding. Jullie kunnen wel raden wat ik de laatste tijd vaak krijg; eten, eten en nog eens eten. Wat vervelend ūüėČ Nu is het echt tijd dat er veel uit de groentetuin komt, dus ik word vaak verrast met heerlijke verse groentes! Mmmmm, daar word ik zo blij van! Nu ook deze keer weer, ik was even op bezoek bij mijn oom en tante. Uiteindelijk vroeg hij of hij mij blij kon maken met een kool. Ja, natuurlijk! Dat wist hij natuurlijk ook wel.

 

recept

Dus op naar huis, met een lekkere kool. Ik wilde altijd al een keer een kerrie koolsalade maken. Nu had ik een goede reden. Doordat ik de dressing van geitenyoghurt maak en met verse kruiden, is dit recept helemaal detoxproof. Lekker als lunch of als bijgerecht voor tijdens het diner. Een lekkere salade is zo makkelijk te maken, gezond en kan zo lekker zijn! 

Ingredi√ęnten:

 • 1/2 Kool
 • 1 hand Cranberries
 • 1 Appel
 • Optioneel: Walnoten

Dressing:

 • 2 tl Kerrie
 • 3 etl Geitenyoghurt
 • 3 etl Olijfolie
 • 2 takjes Dille
 • 3 tl Honing

Bereidingswijze:

Schaaf de kool in kleine stukjes en snijd de appel in kleine stukjes. Doe de kool samen met de cranberries, appel en eventueel walnoten in een schaal.

Maak vervolgens de dressing. Snijd de dille in kleine stukjes. Doe de geitenyoghurt, kerrie, olijfolie en honing samen in een bakje en meng dit goed. Voeg vervolgens de dille hieraan toe en naar smaak peper en zout.

 

recept

Geniet van deze salade!

Eat Bioteaful! X Sanne

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Trackbacks

 1. Poker Uang Asli schreef:

  …Recent Blogroll Additions

  […]The full look of your web site is magnificent, let well as the content material![…]

Geef je reactie

*