Resultaten van het “grote Sanne van Paassen onderzoek”,

Als eerste allemaal super bedankt wie de tijd en moeite hebben genomen om het onderzoek in te vullen. Wauw, wat hebben veel mensen de vragenlijst ingevuld. Ruim 300 mensen! Stel je voor dat ik jullie allemaal uit zou nodigen voor een feest, dan zou ik wel een heel grote zaal moeten afhuren. Te bizar voor worden. Dank je wel. Jullie hebben mij verbaasd.

Dit geeft trouwens toch ook wel super veel motivatie. Blijkt dat mijn blog toch wel goed wordt gelezen. Fijn om te weten! Maar wat zijn de resultaten?

Resultaten

Ruim 300 mensen vulden de vragenlijst in, waarvan 73% mannen zijn en 27% vrouwen. De gemiddelde grote sanne van paassen onderzoekleeftijd van mijn volgers is 41 jaar. Jullie sporten gemiddeld 2- 3 keer per week. Jullie zijn dus behoorlijk sportief en de meest favoriete sport is wielrennen, veldrijden en mountainbiken. 98% zou mijn blog aanbevelen aan anderen. Wauw, dat vind ik ook echt heel hoog!

Had ik deze verwacht? Tja, dat vind ik lastig om te zeggen. Natuurlijk dat jullie sportief zijn en van veldrijden en mountainbiken houden. Dat dacht ik al 😉 Als eerste had ik niet verwacht dat er zoveel mensen de vragenlijst zouden invullen. Dus daarin hebben jullie mij overbluft. Dat een groot gedeelte van mijn volgers mannen zijn, wist ik eigenlijk wel door de reacties die ik krijg op mijn social media kanalen. Dit komt volgens mij ook voor een groot gedeelte dat wielrennen, veldrijden en mountainbiken het meest populair is onder mannen. Mooi om te zien dat er ook veel vrouwen gaan fietsen en dat zij ook onder mijn volgers behoren. Leuk dat ik nu een duidelijker beeld heb van mijn doelgroep. Dit is voor mij handig om te weten om artikelen over te schrijven, maar ook bij bijvoorbeeld mijn zoek naar sponsoren.

Wat vinden jullie leuk?

Het leukste vinden jullie mijn persoonlijke verhalen (28%) en mijn filmpjes (22%). Dit vind ik het fijn om te lezen, want deze vind ik ook erg leuk om te schrijven en maken. Was zelf ook wel stiekem een beetje verbaasd over jullie reacties van mijn filmpjes. Ik ga hier zeker mee door! Leuk dat jullie hier zo enthousiast over zijn.

Wat willen jullie nog meer lezen?

Volgens mij zijn jullie wel nieuwsgierig hoe ik mijn trainingen aanpak (30%) en zijn jullie nieuwsgierig naar fotodagboekje uit het dagelijks leven. Dit heeft mij ook weer besloten om een trainingsdagboekje bij te houden, zodat er wekelijks een update hiervan komt. Afgelopen vrijdag heb ik de eerste weer geplaatst. Daarnaast zal ik ook regelmatig een Bioteaful Diary plaatsen met mooie foto’s van mijn belevenissen.

Hoe volgen jullie mij?

Dit vond ik wel interessant om te weten te komen. Het grootste gedeelte volgt mij via Facebook (80%), terwijl ikzelf meer volgers op twitter heb maar dit percentage is beduidend kleiner. Dit bevestigd ook wel mijn gevoel, dat twitter niet meer zoveel in trek is. Heb het gevoel dat veel mensen nog wel lid zijn van twitter, maar er niet meer veel mee doen. Herkennen jullie dit?
Daarnaast volgen er meer mensen mij via mijn nieuwsbrief (10%) dan ik had verwacht. Heb jij jezelf al aangemeld hiervoor? Dan ontvang je meteen mijn gratis ebook. Tevens weten mensen mij ook meteen via de url www.sannevanpaassen.nl rechtstreeks te vinden.

Andere tips voor mij

Ook was er nog ruimte om andere tips te geven. Wauw, wat veel mooie en positieve reacties! Veel reacties gaven aan dat ik door moest gaan waarmee ik bezig was, dat het inspirerend is en dat ik leuke stukjes plaats. Thanks hiervoor! Daarnaast heb ik ook nog goede tips gekregen waar ik nog echt iets mee kan. Zoals:

  • Bewerk jouw filmpjes met een proffesioneel programma (is een uitdaging voor mij…)
  • Onderwerpen voor blogs
  • Samenwerkingen aangaan met iemand die mijn site bijhoud
  • Meer technische informatie over het fietsen
  • Spelfoutjes (oeps…mijn zwakke punt!)

Wat ga ik nu doen/veranderen?

Ik wil iets meer regelmaat krijgen in het plaatsen van blogberichten. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat het geen ‚moeten’ wordt. Het fietsen blijft mijn focus. Maar nu weet ik wel wat jullie willen lezen en ga ik een duidelijke planning voor mijn blog maken. Daarnaast ga ik naar partijen op zoek waar mee ik leuke samenwerking aan kan gaan. Tevens wil iemand zoeken die mij nog meer wil geven voor het maken van mijn filmpjes en iemand die over mijn schouder mee leest voor mijn blog en de spelfouten eruit haalt.

Zo, dit is een heel verhaal geworden! Dank je allemaal super voor jullie feedback. Jullie maken mij blij! Hier kan ik echt iets mee. Top! Ik vind jullie geweldig.

Eat and Feel Bioteaful,

Liefs Sanne

 

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebookinstagram en twitter.

 

dikke zoen sanne

Dank jullie wel!

Comments

  1. wilms luc zegt:

    Het is fijn te lezen dat er zoveel reactie op gekomen is en dat je er iets mee kan , betekent toch wel dat je aanhang er nog steeds achter staat en je wel wil helpen met raad en daad
    en dat kan je enkel positief beinvloeden , zo hier laat ik het bij alvast nog veel succes and just remmember you can do everything aslong you think positif !!

Geef je reactie

*