Sanne, hoe gaat het nu met je?

kastanje boom ronda

Deze vraag wordt regelmatig aan mij gesteld. Logisch, aan iedereen. En ja,  het standaard antwoord is: “Prima, hoe gaat het met jou?”. Je gaat niet volledig uit de doeken hoe het werkelijk met jou gaat. Gewoon omdat je er geen zin in hebt en je hoeft niet aan iedereen te vertellen hoe je jezelf werkelijk voelt. Je wilt toch gewoon die leuke persoon zijn 😉 Althans, dat is af en toe mijn worsteling….

Nja, vandaag even mijn verhaal! Nu voel ik me echt prima. Ik heb vandaag een rustdag in Ronda. Ik zit met mijn gezicht lekker in het zonnetje terwijl ik dit typ. Tja, er zijn wel vervelender dingen in het leven! Maar hoe heb ik mezelf de afgelopen weken gevoeld? 

Een dubbel gevoel. Last van mijn longen. Frusterend. Niet tevreden met mijn koersen, want ik wil nog harder fietsen. Aan de andere kant ook wel weer tevreden, want het is ook niet heel slecht. Maar weet je. Het is zo raar. Ik heb ooit bijna iedere wedstrijd voor de overwinning mee gedaan. En nu ben ik aan het vechten voor iedere plek die ik kan winnen.

Aan de andere kant ben ik gewoon zo blij dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe: biken! Dat ik zulke gave sponsoren aan mij gebonden heb. Dat is pijnvrij kan fietsen en dat ik fit ben.

Sanne waar zeur je over, je hebt dit seizoen toch al gewonnen? Dat klopt! Dat was echt zo gaaf. Dus ik weet dat ik het werkelijk kan. Volgens mij zit mijn conditie wel goed, maar alles moet gewoon op de juiste plek vallen. Dus niet zeuren en gewoon heel hard genieten van het feit dat je zo met jouw sport bezig kan zijn!

Ik wil stiekem gewoon te graag heel hard fietsen. Lekker ontspannen fietsen dat is het geheim. Dat zorgt ervoor dat er niet veel spanning in je (boven)lichaam zit. Waardoor het ademenen ook makkelijker gaat. Gewoon lol maken op de fiets en trots zijn op het feit dat ik van zover ben gekomen.

Die resultaten komen vanzelf wel weer.

Maar weet je. Ik weet goed dat het zo moet. Maar dit is gewoon makkelijker gezegd dan gedaan! 

Zo dat is eruit. Zo gaat het met mij nu. Ik ga weer lekker genieten van het fietsen en vergeet het gevecht tegen mezelf!

Voel jij jezelf ook zo af en toe? 

Feel Bioteaful!

 

Liefs Sanne

 

Comments

  1. ik kan aan je bericht uitmaken dat er iets met je longen is.en mischien wel meer.eerlijk ik volg je al enkele jaren op tv omdat ook ik ziek ben.heel soms gelijk in zonhoven kom ik je eens aanmoedigen.je was(bent)altijd het lachebekje van het pelleton crossers,zeer symphatiek.maar heel veel meer wist ik niet van je privé leven,maar dat is dan ook privé.nu ik al iets meer weet,verklaard het je plaatsen op wedstrijden die ook alweer niet zo slecht zijn hoor.verder wens ik je een heel goede gezondheid toe en veel geluk in je jonge leven en hoop ik uit mijn hart dat je niet teveel moet lijden.sterkte sanneke en mischien eens tot weldra.grtjs van uit het verre genk belgie.

  2. Wilms Luc zegt:

    Lieve Sanne, eindelijk heb ik het over je lippen zien komen ,plezier hebben aan het wedstrijdrijden , als je dat de bovenhand laat nemen van je zullen de uitslagen zeker niet uitblijven dat garandeer ik je !! Het is een eerste vereiste om niet gespannen aan een wedstrijd te beginnen , is natuurlijker weer makkelijker gezegd dan gedaan en ja het zou zo fijn zijn voor je sponsers mocht je winnen maar hé zij leggen toch geen druk op je en als je regelmatig bent denk ik niet dat er reden tot ongerustheid is ,zo ik hoop dat je deze wijze raad kan waarderen ,hopelijk ben ikzelf zo vlug mogelijk terug ok zodat ik je persoonlijk een hart onder de riem kan komen steken tot weldra I HOPE XX

Geef je reactie

*