Sportief Geluk Event

Omdat ik weet dat de makkelijkste winst mentaal gewonnen wordt! 

Hard trainen kunnen we allemaal, toch?

Voor jou als jij... ✨ ... het gevoel hebt dat jij jezelf door sportieve tegenslagen uit het veld laat slaan (blessures)? ✨ ... gelooft dat hard fietsen niet alleen een fysiek spelletje is. ✨ ... nog meer wilt genieten van het biken! ✨ ... naast het behalen van jouw sportieve doelen ook FUN wilt hebben in het dagelijks leven. ✨ ... jouw MTB skills nog meer wilt verbeteren. ✨ ... jij een gezellige dag wilt beleven met FUN!  

  • Details
  • Wat: Workshop Sportief Geluk en vervolgens een MTB Clinic met healthy lunch! Wanneer: zondag 18 februari Inloop: 9:30uur Programma: 10:00 tot 16:00 uur Waar: 't Huis in Vlierden

  • Investering: Early Bird Prijs: €59,-
  • De prijs wordt €99,- vanaf februari. 

"Tweemaal een 1 op 1 training gedaan op de fiets. Behalve technische skills te verbeteren heeft ze ook mijn mindset aan gepakt. Dit samen met haar aanstekelijke enthousiasme maakt haar een op en top coach."

Pieter den Brok

Een online sessie met Sanne gevolgd. Ze is enorm enthousiast en neemt je mee in haar verhaal. De zowel positieve als negatieve ervaringen die ze als topsportster heeft ervaren gebruikt ze op een verhelderende manier om je te wijzen op valkuilen en zwaktes. Hoe je het happy gevoel doeltreffend gebruikt en ook de negatieve ervaringen om moet buigen zodat er tocht iets goeds uit komt. Om in Sanne haar bewoordingen te spreken: "Het is onwijs gaaf om met Sanne door dit toffe traject te 'biken'."

Marco Mensink