Stoppen met bloggen?

sanne van paassen

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening. Zal ik stoppen met bloggen of juist mijn verhaaltjes met jullie blijven delen? Sanne van Paassen 2.0? 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik ondertussen al weer drie weken fulltime aan het werk. Wat is de tijd ondertussen voorbij gevlogen! Ik heb op zondagavond een geweldig afscheid gehad en vervolgens ben ik op woensdag gaan gestart met mijn fulltime job. Een hele omschakeling, maar echt enorm leuk! Maar daar wil ik het nu niet met jullie over hebben (misschien later als jullie dat leuk vinden). Afgelopen weken is het stil geweest op mijn website en social media kanalen. Eerlijk gezegd heeft dit twee redenen:

 1. Ik had eigenlijk ook geen energie om hier mee bezig te zijn.
 2. Ik twijfelde of ik nog wel waarde toevoeg met mijn updates over mijn werkende leven.

Het heeft me afgelopen weken toch best wel wat energie gekost. Bizar dat het stilzitten op kantoor zoveel energie kan kosten. Respect voor jullie die fulltime werken, sporten, gezinsleven hebben en ook nog eens veel sociale verplichtingen. Hoe doen jullie dat? Maar ik merk dat het gelukkig vooruit gaat qua energie. Ik ga niet meer om 20:30 naar bed, maar om 21:30 ;-). Dus qua energie gaat het wel goed komen in relatie tot het bijhouden van mijn blog en social media kanalen.

Maar vinden jullie mijn updates nog wel leuk?

Zijn jullie überhaupt nog wel benieuwd naar een verhalen van een ex-topsporter, uhh amateursporter, die worstelt hoe ze fit kan blijven in combinatie met een fulltime baan? Ik ben zo benieuwd wat jullie leuk vinden om te lezen.

Wat zal het een enorme uitdaging zijn om fit en gezond te blijven in combinatie met een fulltime baan. Zelf merk ik dat ik met de volgende dingen worstel (ja, nu al) en hier zou ik dus over willen schrijven: 

 • Sporten en fulltime werken? Hoe doe plan je dat en wat voor trainingen kan je doen? Uhh, kom je überhaupt wel aan trainingen toe?
 • Hoe blijf je fit als je fulltime werkt en de helft van de week in een hotel slaapt?
 • Hoe ik mijn voordeel kan halen uit mijn sportmentaliteit in het bedrijfsleven
 • Wat moet ik eten om fit te blijven en in enigszins in shape?
 • Kan ik überhaupt wel wennen aan het werkende leven?

Natuurlijk wil ik ook graag lekkere recepten blijven delen en mijn ervaringen over mijn nieuw avontuur: een triatlon.  Oke, volgens mij genoeg om over te schrijven. Maar vinden jullie dit ook interessant om te lezen? 

Wil je mij laten weten of je mijn updates nog wel interessant zou vinden wat jij graag zou willen lezen! 

 

Dank je wel! Wie weet komt er een vervolg aan mijn blog. Sanne van Paassen 2.0?

 

Liefs Sanne

Comments

 1. valentijn zegt:

  kijk ik vind het leuk als je af en toe een update geeft… maar als het jou niet meer uitkomt moet je vooral aan jezelf denken…

  ik heb zelf heel veel aan je gerechten om mijn energie op peil te houden na mijn succesvolle operatie vanwege darmkanker… ik moest alles omgooien en een bio levensstijl gaan volgen en jouw website helpt ontzettend… daarnaast ben ik wielersportfan en dus 2 vliegen in een klap…

  probeer voor jezelf een balans te vinden… voor mij is geen bericht goed bericht…!

  grx,

  Valentijn

 2. Hoi Sanne,

  Ik zeg; gewoon lekker blijven bloggen.

  Ben juist best nieuwsgierig hoe je je in het dagelijkse “zakelijke” leven gaat ontwikkelen.

  Ik ben nu op latere leeftijd fanatiek gaan mountainbiken, waardoor ik mijn voeding en leefstijl heb aangepast. Beetje omgekeerd wat jij doet, vrees alleen dat ik jouw niveau nooit ga halen:-).

  Punt over sportmentaliteit ben ik zeker in geinteresseert. Team geest vind ik altijd erg belangrijk binnen een bedrijf. Teamgeest binnen de topsport is volgens mij compleet anders dan in het bedrijfsleven. Waar een team vaak in het belang van 1 of 2 topmensen in het team sporten en deze toppers nog een bepaalde winnaars mentaliteit moeten hebben.

  En je recepten blijven ook interessant.

  Succes met je keuze,

  Groeten

  Tim

 3. Marco van den Hout zegt:

  Ja ik vind je blogs zeker nog leuk om te lezen en inderdaad het hoeft niet dus als het niet uitkomt denk aan jezelf 🙂

 4. Juliette zegt:

  Super gaaf dat je een triatlon gaat doen! Dat doe ik zelf ook al een aantal jaar, steeds fanatieker. Dus ik ben zeker benieuwd naar hoe jij ermee om gaat: werken, sporten, gezond eten.

  Als je doorgaat met bloggen blijf ik zeker lezen :). Het blijven allemaal interessante onderwerpen.
  Maar, zoals anderen ook zeggen, het moet ook leuk voor jezelf blijven.

  Groetjes Juliette

 5. Hey Sanne,

  Wat mij betreft blijven bloggen. Maar natuurlijk moet je er zelf ook lol aan hebben en energie uithalen.

  Ik vind het ‘leuk’ te horen dat jij nu met dezelfde dingen worstelt als wij ‘gewone’ mensen.
  Dus ik ben erg benieuwd waar jij de energie maar ook vooral de motivatie vandaan haalt om toch je trainingen te draaien zelfs als je al laat thuis bent van werk en het weer niet zo lekker is en welk ander excuus je ook maar kan bedenken…

  Ben ook benieuwd hoe je de omslag van je eigen leven inplannen en leven van wedstrijd naar wedstrijd naar uiteindelijk een kantoorbaan ervaren hebt.

  In elk geval heel veel succes met je nieuwe uitdagingen!

  Grs Hans

 6. Gianni zegt:

  Als tijd hebt blijven bloggen. Tsja je zult dan ook nog een in een drie ploegendienst werken fulltime. Dan valt het al helemaal niet mee om te trainen . Ook al omdat je best wordt afgebroken tijdens (vooral nachtdienst ) de verschillende diensten. Want je moet uitkijken dat je nier verder achteruit gaat door de training.

 7. Blijven bloggen hoor ! De onderwerpen waarover je zou gaan bloggen interesseren mij zeker ook . Als Vlaamse was ik fan van jou omdat wij cyclocross lovers zijn. Je blogs over sport en gezonde voeding : daar keek ik ook naar uit. Dus ik blijf jou zeker volgen. Veel succes bij dit nieuwe hoofdstuk in jouw leven.

 8. Pieter den Brok zegt:

  Hoi,

  Zojuist je berichtje op facebook gelezen en besloten hier even je vraag te beantwoorden. Maar na het lezen van de reacties is alles al wel geschreven. Maar wil toch ff mijn zegje schrijven.

  Allereerst als je wilt blijven bloggen moet je daar wel de tijd en energie toe hebben. Zoals ik al zij het meest is al geschreven.

  Het is voor ons amateur sporters zeker interessant te lezen hoe een (ex)topsporter als jezelf om gaat met de uitdaging van werken en sporten tegelijk. Hieruit zouden wij dingen kunnen leren bevestiging krijgen en misschien kunnen wij je nog wat bijleren. Nu ga ik misschien wel wat ver.

  Na het lezen van je blog kreeg ik overigens wel het idee dat je al een besluit hebt genomen. En om mijn bericht samen te vatten wij zien je updates graag tegemoet.

  Groetjes, Pieter

 9. Michelle zegt:

  Begrijpelijk dat het even stil was!

  Maar het feit dat je nu vraagt of je moet stopppen weet je al wel wat wij als trouwe lezers gaan antwoorden toch ;-)?

  Wat ik grappig vond is dat ik je in je eerste werkweek al zag rondlopen bij je nieuwe baan toen ik daar toevallig was 😉 bewonderingswaardig zo snel na je afzwaaimoment en hoe je ook daar met zoveel energie rondloopt!

  Zelf heb ik een drukke fulltime baan en vorig jaar haalde ik het vaak om 15-20u per week te fietsen! En het mooie is dat ik juist van deze combinatie veel energie krijg… Tijdens t fietsen het hoofd leegmaken en je opladen. Vorig jaar heb ik promotie gemaakt naar een nieuwe functie en ben ervan overtuigd dat dit met mijn energie en positiviteit te maken heeft die ik uit het sporten haal.

  Het zal even zoeken zijn naar een nieuw ritme. Maar als je die te pakken hebt kom je vanzelf in de flow en zou het leuk zijn als we weer je blogjes mogen lezen en van recepten kunnen genieten!

  Fietsje kun je altijd meenemen naar het hotel en daar ook lekker fietsen natuurlijk. Dat is toch het mooie van fietsen? 😉

  Succes met je baan! Maar met jouw instelling moet dat zeker goedkomen!

 10. gewoon door gaan en niet stopen dat is jammer je bent een door zetter en maak maar weer leuke nieuwtjes en fotoS is super leuk wat je doet .wat ga je met je fietskleding doen ?

 11. Hoi Sanne,
  Lastige vraag die je stelt hoor, ik denk dat je zelf al wel weet wat het beste is voor jezelf.

  Balans is het toverwoord en als bloggen jou uit je balans haalt is het simpel.
  Stoppen anders word t te veel en dat gaat stress opleveren ziekte etc.

  Ik geniet van je blogs dat sowieso ik haal er veel leerzame tips uit waarvoor dank!

 12. Blijven bloggen 🙂

 13. Aaron Balcaen zegt:

  Blijven bloggen sanne, kijk daar altijd erg naar uit 😉 is en blijft n meerwaarde voor mij 🙂

  grtjs aaron

 14. Martin Pruimers zegt:

  Sowieso vind ik het leuk om je blog te lezen, maar als het je te veel tijd en energie kost om hiermee door te gaan, moet je er natuurlijk mee stoppen.

 15. Gerard van Paassen zegt:

  Zou zonde zijn om te stoppen; dus blijven bloggen zou ik zeggen; door alle veranderingen (op persoonlijk vlak) moet je de frequentie wat verlagen; dan blijft het ook voor jou leuk -)))

 16. Harrie Deusing zegt:

  Blijven bloggen Sanne, zou het jammer vinden dat je er mee stopte. Blijf het doen voor je echte fans ,die zijn er erg in geintresseerd. Maar als je door drukte wat minder tijd hebt pas dan je blog aan, door minder te bloggen. Maar a.u.b niet stoppen. Groetjes het ga je goed. Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

 17. Gewoon lekker door gaan zolang je het zelf leuk vindt en er voldoende tijd voor hebt. Altijd leuk om te lezen.

 18. Lekker doorgaan. Je bent ook welkom om te schrijven voor Wielerbus.nl!

 19. stijn vandersteegen zegt:

  gewoon doorgaan sannemans! experimenteer trouwens ook nog gerechtjes van jou. en heb nog vragen! hoe sjiek is da? nie helemaal verdwijnen aub! grtz

 20. Lieve Sanne
  Met jouw leuke en mooie inspirerende verhalen zou ik zeker doorgaan.Jij kan anderen enthousiasmeren.Maar niks moet ,geef jezelf de tijd.Topsporten en fulltime werken zijn heel anders.Daar moet je je draai in zien te vinden.Gelukkig wordt het straks weer langer licht.Kan je in de avonduren weer lekker rondje rijden!En jouw recepten zijn ook erg lekker!Zet ‘m op. X abke

Geef je reactie

*