Voel je Fit Challenge #1 Aftrap

voel je fit challenge

Wat leuk dat je mee doet met de 30 Dagen Voel je Fit Challenge!  Of ben je bij toeval deze blog aan het lezen. Grijp dan je kans en doe deze maand mee met deze Challenge. Dit is namelijk de eerste week van de Voel je Fit Challenge. De komende vier weken zal ik samen met Puur Suzanne, Mind Your Feed en Eet het Beter, jullie inspireren om jezelf nog fitter te gaan voelen.

Het afgelopen jaar ben ik aan een zoektocht begonnen hoe ik mezelf nog fitter kon voelen, vooral omdat ik een blessure aan mijn bovenbeen had. Als topsporter is dat natuurlijk zwaar frusterend en ben ik erachter gekomen dat voeding, maar ook bewegen en ontspannen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Door een detox te volgen en mijn voedingspatroon aan te passen kan ik weer pijnvrij sporten ūüôā Ik moet natuurlijk niet vergeten dat ontspanning, rust, hier ook aan bijgedragen heeft! Wat was dat heerlijk¬†dat ik weer ben gaan ervaren hoeveel energie ik had!

Dit is eigenlijk de reden waarom ik jullie wil inspireren om mee te doen aan deze Voel je Fit Challenge! Je hebt door de loop van de jaren heen een voedingspatroon ontwikkeld, die voor jou normaal is en waarbij je niet meer over nadenkt. Prima. Maar ik wil je uitnodigen om te gaan ervaren wat pure, gezonde voeding en een bewust levenspatroon met jou doen.

voel je fit challenge

Wat kun je verwachten?

Iedere week behandelen we een ander thema, dat ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Binnen het thema behandelen we tips, adviezen, recepten en andere weetjes. Niet alleen mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen kom je deze informatie tegen. Het leukste is het natuurlijk als je ons volgt in de speciaal opgerichte (besloten)¬†Facebook groep! Ook staat er een leuke winactie op het programma en worden er tijdens de challenge exclusieve kortingen voor de Facebook groepsleden aangeboden. De volgende 4 thema’s zullen de komende weken voorbij komen:

  • Suikervrij: Informatie, tips en recepten voor een suikervrij leven
  • Geen brood: Informatie over brood en tips om minder brood te eten
  • Smoothies: Boost je energielevel door het drinken van (groene) smoothies
  • Beweging en ontspanning: Blijf in shape (mentaal en fysiek) door de juiste keuzes voor beweging en ontspanning

Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in de laatste maanden van het jaar? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

 

Doe jij al mee?

Deelnemen is simpel. Volg ons op jouw favoriete social media kanaal (Facebook, Twitter of Instagram) en kijk regelmatig op onze blogs.

Voor nog meer inspiratie hebben we een Facebook-groep aangemaakt. In deze groep zie je in 1 overzicht onze blogs voorbij komen en is er gelegenheid tot vragen stellen. Bovendien geven we je daar nog net een beetje extra inspiratie! Geen Facebook? Geen paniek, de facebookgroep is vooral een leuke extra, wanneer je regelmatig onze blogs bezoekt blijf je helemaal op de hoogte!

Wij gaan jou dus een maand lang inspireren, delen lekkere makkelijke recepten en geven tips hoe jij dit aan kan pakken. 

Volg de komende maand mijn blog en volg mij op social media om ge√Įnspireerd te worden¬†en lekkere recepten te zien. Vergeet ook niet de blogs van Puur Suzanne,¬†Mind Your Feed¬†en¬†Eet het Beter¬†te volgen! Het is leuk als jij jouw ervaringen deelt op social media met #30voeljefit, zodat jij ook weer anderen kunt inspireren ūüėȬ†

 

Feel Bioteaful! Liefs Sanne

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Geef je reactie

*