Waarom team Bioteaful echt een team is.

sanne van paassen -33Zit jij in jouw uppie in het team?

“Wie zijn er nog meer jouw ploeggenoten?” Ik, mij en mezelf. Tja, voor de buitenwereld is mijn team niet heel groot. Eigenlijk kan je het misschien niet eens een team noemen. Een team van één persoon? Maar weet je, alleen kan ik geen topsport doen. Daar heb ik echt anderen voor nodig! Ik moet zelf natuurlijk gestructureerd trainen. Maar er komt meer bij kijken! Was het maar zo simpel: gewoon hard fietsen….

Ter info. Als crosser en als mountainbiker heb je niet perse een team nodig om wedstrijden. Je moet wel geregistreerd staan bij een team of club om aan wedstrijden deel te nemen. In vergelijking met veel wegwedstrijden mag je als jouw team uit een minimaal zes personen bestaat. Gelukkig is dat met het crossen niet het geval.

Team Bioteaful

In mijn uppie…. Maar eigenlijk is mijn team heel groot! Ik heb heel veel mensen om mij heen die ervoor zorgen dat ik topprestaties lever!

Natuurlijk mijn sponsoren. Zonder hen zou ik geen gave fiets hebben, of over de financiële middelen beschikken om bijvoorbeeld deze trip naar Amerika te maken.

Mijn begeleidingsteam. Ik heb zoveel fijne en lieve mensen om mij heen verzameld die mij van goede adviezen voorzien. Zoals mijn trainster, mijn diëtist en mental coach (tja, dat is ook echt enorm belangrijk!).

Maar team Bioteaful bestaat ook uit jou.

Mijn supporters, vrienden en familie. Zonder jullie steun, lieve berichtjes en bemoedigende woorden zou ik geen topsport kunnen doen.

Hieronder nog een paar mooie foto’s, waarom Team Bioteaful echt een Team is:

 

las vegas sanne van paassenSamen met mijn soigneur Patrick Daverveld en mechanieker Thijs Hendriks vormen wij het dreamteam in Las Vegas.

Swiss Epic Peter en BastinOok in de Swiss Epic worden mijn kleren geshowd! Peter en Bastin rijden in het gave tenue rond! Mannen nog veel succes daar!

 

 

Samen zetten wij TOPprestaties neer! 

 

Liefs Sanne

Comments

  1. kees frijters zegt:

    Mooi team zijn jullie ik blijf je volgen.Ga ook kijken naar veel crossen.
    Succes jullie.

  2. Leuk om de verslagen te lezen, topteam en topsporter!
    Kom zeker paar wedstrijden kijken, en zeker Hoogerheide

Geef je reactie

*